Obnoviť stránku

Pearhead Súprava nálepiek zvieratká

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pearhead Súprava nálepiek zvieratká

Nenamáhajte si hlavu pri prezeraní fotografií vášho dieťatka a nedumajte nad tým, koľko mal vlastne mesiacov. Pripravte sa na budúce lapálie už pri fotení a využite veselé nálepky Pearhead v tvare zvieratiek s číslami, ktoré jednoducho nalepíte na oblečenie vašej ratolesti. Každú nálepku môžete použiť opakovane a vždy budete vedieť, v akom veku bola fotka zhotovená. Farebné filcové zvieratká sú hravým spôsobom, ako mať vždy jasno o starobe či skôr mladosti bábätka. V balení nájdete 12 zvieratiek s číslami od 1 do 12, každé reprezentuje jeden mesiac v roku. A až ich nebudete potrebovať? Nalepte ich ako dekoráciu na stenu, nech sa malý šikula čo najskôr naučí čísla! 

Kľúčové vlastnosti súpravy nálepiek na tričko Pearhead

  • Originálny spôsob na označenie veku na fotografiách
  • Nálepky sú vyrobené z mäkkého filcu
  • Všetky nálepky je možné nalepiť opakovane
  • 12 zvieratiek s jednotlivými číslami

Od koaly po žirafu

Každý mesiac predstavuje iné veselé zvieratko v živých farbách. Spoločnosť Pearhead stavila na domáce aj exotické zvieratá, takže rozmanitosť je vždy zaručená. Slovenské zvieratka reprezentuje líška, veverička, zajačik či sova. Za exotikou sa vydáte s hrochom, žirafou, koalou, krokodílom či opicou. Veľkosť zvieratiek je cca 12 × 9 cm. Dajte teda prednosť hravosti a ukážte všetkým, že aj fotografie detí môžu byť originálne!

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 0,08 rokov
Odporúčaný vek od 1 mesiaca
Kód:  HRAif7117
Produktové číslo:  698904600381

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17