Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Peak Design Capture (v3) strieborný

4,9 73 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
79,99 €

Peak Design Capture (v3) strieborný


Peak Design Capture (v3) strieborný s doštičkou je unikátny držiak na váš fotoaparát. Predstavuje bezpečný a pohodlný spôsob nosenia vášho prístroja. Oproti predchádzajúcej verzii je menší, ľahší, disponuje celokovovou konštrukciou, anodizovaným povrchom a ergonomickým vyhotovením. V porovnaní s klasickým popruhom pevne fixuje zariadenie počas chôdze, na bicykli alebo pri akomkoľvek ďalšom pohybe. Veľkou výhodou je jeho veľká univerzálnosť – je možné ho použiť so zrkadlovkami, bezzrkadlovkami či kompaktnými fotoaparátmi. 


Rozdiely oproti predchádzajúcej verzii Capture v2

  • Výrazne menší – o 30 % ľahší, 20 % užší a o 20 % nižší než Capture v2
  • Celokovová konštrukcia – duralové telo, zadná doska, uvoľňovacie tlačidlo a čap z antikorovej ocele
  • Anodizovaný povrch – vyššia odolnosť a hladkosť povrchu
  • Stabilita – protišmykový materiál na zadnej doske

Peak Design Capture (v3) je kompatibilný s Arca a Manfrotto

Samotný kovový držiak pripevníte na opasok, batoh alebo popruh s maximálnou šírkou 6,4 cm a hrúbkou 2,2 cm (širšie opasky možno ľahko stlačiť). Súčasťou balenia je aj doštička Standard Plate kompatibilná so systémom Arca – tá sa upevňuje priamo na fotoaparát. Potom už stačí fotoaparát s upevnenou doštičkou zasunúť do držiaka v akomkoľvek smere, kde bude pevne a bezpečne pripevnený, nech už budete robiť čokoľvek. Vybratie vykonáte ľahko a rýchlo pomocou stlačenia tlačidla s poistkou, ktorá okrem iného zabráni nechcenému uvoľneniu alebo krádeži. Peak Design Capture (v3) je kompatibilný aj so systémom Manfrotto RC2 – stačí zakúpiť Capture bez doštičky a Dual Plate.


Kľúčové vlastnosti držiaka Peak Design Capture (v3) strieborný

  • Vrátane doštičky Standard Plate
  • Vhodný pre akýkoľvek fotoaparát
  • Uvoľnenie fotoaparátu pomocou stlačenia tlačidla s poistkou
  • Statívovú doštičku možno do držiaka zasunúť všetkými 4 smermi – výmena objektívu je tak veľmi bezpečná a rýchla
  • Odolnosť proti slanej vode a hrdzi

Celokovový držiak s vysokou nosnosťou

Držiak Peak Design Capture (v3) sa môže ďalej pochváliť nosnosťou až 90 kilogramov, bez problémov ho tak možno využiť na rôzne kombinácie profesionálnych zrkadloviek a objektívov. Súčasťou balenia sú krátke skrutky (na ručné dotiahnutie), ale aj predĺžené (na dotiahnutie len imbusovým kľúčom), ktoré sú vhodne napr. pre trvalejšie pripevnenie Capture na popruh batoha.


Príslušenstvo

K držiaku Peak Design Capture (v3) možno dokúpiť napríklad BINO Kit, ktorý vám umožní nosiť namiesto fotoaparátu ďalekohľad, pomocou Lens Kit budete môcť ľahko a rýchlo meniť objektívy a s POV Kit pripevníte dokonca aj kamery GoPro.


Obsah balenia

  1. 1× Držiak Capture
  2. 1× Doštička Standard Plate
  3. 2× Skrutka (utiahnutie rukami), 2× predĺžená skrutka (utiahnutie kľúčom)
  4. 1× Kľúč imbus 4 mm
  5. 1× Vrecko z mikrovlákna

Doplňujúce informácie

Rozmery:
Držiak: 8,3 × 4 × 2 cm
Doštička: 3,8 × 3,8 × 0,7 cm
Materiál:
CNC obrábaný dural
Anodizácia povrchu
Podložka zo vstrekovaného PVC
Železné skrutky s oxidovou povrchovou úpravou (skrutky s imbusom) a železné/duralové skrutky s anodizáciou (skrutky na utiahnutie rukami)
Hmotnosť:
Držiak: 70 gramov (vrátane skrutiek na utiahnutie rukami)
Doštička: 14 gramov
Kompatibilita s popruhmi:
Možno pripevniť na ľubovoľný popruh do šírky 6,4 cm (širšie popruhy možno stlačiť) a hrúbky 1,5 cm (so skrutkami na utiahnutie rukami) a 2,2 cm (so skrutkami s imbusom)
Spätná kompatibilita:
Možno použiť so všetkými Peak Design doštičkami okrem DUALplate v1. Možno použiť s podložkou Pro Pad v2, nie so staršou verziou v1. V balení obsiahnutá Standard Plate nie je kompatibilná so staršími modelmi Capture (v1 a v2).

Parametre a špecifikácia

Typ príslušenstva

Typ príslušenstva Držiak

Nosnosť

Nosnosť 90 kg

Farba

Farba Strieborná
Motív Jednofarebný
Kód:  PD00085
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  CP-S-3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17