Obnoviť stránku

Peach Star Binder 21 PB200-21

4,2 39 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Peach Star Binder 21 PB200-21

Výkonný kancelársky ručný viazač s dierovačom na jednoduché a rýchle vytváranie brožúr a publikácií s pružným plastovým chrbtom. Tento druh väzby je veľmi ľahký, jednoducho sa vytvára a v prípade potreby ju možno opäť rozobrať. Viazač možno použiť pre väzbu až 310 listov formátu najviac A4 s maximálnou výškou chrbta 32 mm. Vstavaný dierovač má 21 nožov a dokáže súčasne spracovať až 12 strán. Výhodou je aj možnosť voľby z dvoch veľkostí okrajov.
Použitie viazača je veľmi jednoduché - najprv je nutné viazané dokumenty postupne predierovať, potom sa umiestni pružný chrbát do viazača a roztvorí viazacím mechanizmom. Dokumenty sa potom vrátane predného a zadného krytu nasunú na otvorený chrbát. Po uvolnení viazacieho mechanizmu je väzba hotová.
Pre čo najlepší dojem z výslednej publikácie a jej dlhú životnosť je vhodné používať priehľadné predné a pevné kartónové zadné dosky.
Parametre a špecifikácie:
Typ:
Manuálny viazač do pružnej plastovej väzby s manuálnym dierovačom
Maximálny formát dokumentov:
A4
Kapacita:
Väzba: až 310 listov 80 g/m2 (výška chrbta max. 32 mm vrátane dosiek)
Dierovanie: až 12 listov
Počet dierovacích nožov:
21
Rozmery:
40 x 27 x 23 mm
Hmotnosť:
2,8 kg

Kód:  PX305
Produktové číslo:  510054

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03