Obnoviť stránku

Peach Premium Photo PL745 A3

4,7 32 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Peach Premium Photo PL745 A3

Kancelársky laminátor na dokumenty formátu A3. Má dva vyhrievané laminovacie valce s automaticky riadenou teplotou, ktoré dokážu pracovať s fóliou silnou 125 mikrónov a dokážu zalaminovať dokument so silou až 0,5 mm. Zahrievacia doba sa pohybuje okolo 5-6 minút a rýchlosť laminácie je zhruba 280 mm za minútu.
Prístroj má úplne bezhlučný chod a veľmi jednoduché použitie - stačí zapnúť, nechať nahriať vykurovacie valce a potom len do vstupného otvoru postupne vkladať dokumenty v laminovacích vreckách.
Laminovanie je ideálny spôsob, ako ochrániť dokumenty a fotografie pred vlhkom, zašpinením, skrútením a ďalšími vplyvmi, ktoré negatívne ovplyvňujú čitateľnosť a vzhľad. Dokument sa vloží do laminovacej kapsy - medzi dve vrstvy tenkej priehľadnej fólie, ktorá sa v laminátora tepelne spojí a bezpečne a spoľahlivo priľnie k dokumentu. Spoj je vlhkotesný a odolný, laminovaný dokument je pevný a nemožno ho ľahko ohnúť. Takto chránený dokument možno bezpečne vystaviť aj poveternostným vplyvom. Laminácia tak predstavuje perfektné a cenovo dostupné riešenie pre rôzne nápisy a informačné cedule, preukazy, doklady alebo dokumenty, ktoré chcete bezpečne v nemennom stave uchovať dlhú dobu, ako sú fotografie, diplomy, osvedčenia alebo certifikáty.
Parametre a špecifikácie:
Maximálna veľkosť dokumentu:
Formát: A3
Šírka: 330 mm
Sila dokumentu:
Max. 0,5 mm
Laminovacie fólie:
80-125 mikrónov
Ďalšie funkcie:
Dva vyhrievané PTC valce
Jam Release (ABS)
Až 75% úspora energie
Automatická kontrola teploty
Rýchlosť laminácie:
280 mm/min
Zahrievacia doba:
5-6 min
Hmotnosť:
1,35 kg
Rozmery:
48 x 15 x 8 cm

Kód:  PX015c
Produktové číslo:  510876

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01