Obnoviť stránku

Peach Photo size laminator A6, silver line, šířka štěrbiny 120 mm, fólie max. 125 mikronů

Peach Photo size laminator A6, silver line, šířka štěrbiny 120 mm, fólie max. 125 mikronů

Kompaktné laminátor miniatúrnej veľkosti, určený pre laminovanie tlačených dokumentov, fotografií, štítkov alebo preukazov do formátu A6.Má dva vyhrievané laminovacie valce s automaticky riadenou teplotou 120 ° C, ktoré dokážu pracovať s fóliou silnú 125 mikrónov alebo menej.Zahřívací doba sa pohybuje okolo šiestich minút a rychlost laminace je zhruba 30 cm za minútu.
Prístroj má úplne nehlučná chod a veľmi jednoduché použitie - stačí zapnúť, nechať nahriať vykurovacie valce a potom len do vstupného otvoru postupne vkladať dokumenty v laminovacích kapsách.
Laminovanie je ideálny spôsob, ako ochrániť dokumenty a fotografie pred vlhkom, znečistením, zkroucením a ďalšími vplyvmi, ktoré negatívne ovplyvňujú čitateľnosť a vzhľad.Dokument sa vloží do laminovacej kapsy - medzi dve vrstvy tenkej priehľadnej fólie, ktoré sa v laminátory tepelne spojí a bezpečne a spoľahlivo priľnú k dokumentu.Spoj je vlhkotěsný a odolný, laminovaný dokument je pevný a nemožno ho ľahko ohnúť.Takto chráněný dokument možno bezpečne vystaviť aj poveternostným vplyvom.Laminácie tak predstavuje perfektnú a cenovo dostupné riešenie pre rôzne nápisy a informační cedule, preukazy, doklady alebo dokumenty, ktoré chcete bezpečne v nemennom stave uchovať dlhú dobu, ako sú fotografie, diplomy, osvedčenia alebo certifikáty.
Maximálna veľkosť dokumentu:
Formát:A6 a menšie
Šírka:max120 mm
Laminovacie fólie:
2x 125 mikrónov a slabšie
Rýchlosť laminácie:
30 cm/min
Zahřívací doba:
5 - 7 min
Laminovacia teplota:
120 ° C
Kód:  PX012
Produktové číslo:  PL701

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16