Obnoviť stránku

Peach Home Office A4 Silver Line PL102

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Peach Home Office A4 Silver Line PL102

Kancelársky laminátor pre fotografie alebo dokumenty formátu A4 . Má dva vyhrievané laminovacie valce s automaticky riadenou teplotou, ktoré dokážu pracovať s fóliou silnou 80 mikrónov a dokážu zalaminovať dokument o sile až 0,5 mm. Zahrievacia doba sa pohybuje okolo 1 minúty a rýchlosť laminácie je zhruba 60 cm za minútu. Prístroj má úplne nehlučný chod a veľmi jednoduché použitie - stačí zapnúť, nechať nahriať vykurovacie valce a potom len do vstupného otvoru postupne vkladať dokumenty v laminovacích vreckách.
Laminovanie je ideálny spôsob, ako ochrániť dokumenty a fotografie pred vlhkom, zašpinením, skrútením a ďalšími vplyvmi , Ktoré negatívne ovplyvňujú čitateľnosť a vzhľad. Dokument sa vloží do laminovacej kapsy - medzi dve vrstvy tenkej priehľadnej fólie, ktoré sa v laminátora tepelne spojí a bezpečne a spoľahlivo priľnú k dokumentu. Spoj je vlhkotesný a odolný, laminovaný dokument je pevný a nemožno ho ľahko ohnúť. Takto chránený dokument možno bezpečne vystaviť aj poveternostným vplyvom. Laminácia tak predstavuje perfektné a cenovo dostupné riešenie pre rôzne nápisy a informačné cedule, preukazy, doklady alebo dokumenty, ktoré chcete bezpečne v nemennom stave uchovať dlhú dobu, ako sú fotografie, diplomy, osvedčenia alebo certifikáty.
Parametre a špecifikácie:

Maximálna veľkosť dokumentu:
Formát: A4 a menšie
Šírka: max. 230 mm

Laminovacie fólie:
2x 80 mikrónov a slabšie

Rýchlosť laminácie:
60 cm/min

Zahrievacia doba:
1 min

Kód:  PX010d5
Produktové číslo:  510914

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09