Obnoviť stránku

Peach Home Office A3 Silver Line PL716

4,4 70 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Peach Home Office A3 Silver Line PL716

Veľkoformátový kancelársky laminátor pre fotografie formátu A3 alebo menšie. Má 2 vyhrievané laminovacie valce s automaticky riadenou teplotou, ktoré dokážu pracovať s fóliou silnou 125 mikrónov alebo menej a dokážu zalaminovať dokument so silou až 1 mm. Zahrievacia doba sa pohybuje okolo 5 minút a rýchlosť laminácie je zhruba 28 cm za minútu.
Prístroj má úplne bezhlučný chod a veľmi jednoduché použitie - stačí zapnúť, nechať nahriať vykurovacie valce a potom len do vstupného otvoru postupne vkladať dokumenty v laminovacích vreckách.
Laminovanie je ideálny spôsob, ako ochrániť dokumenty a fotografie pred vlhkom, zašpinením, skrútením a ďalšími vplyvmi, ktoré negatívne ovplyvňujú čitateľnosť a vzhľad. Dokument sa vloží do laminovacej kapsy - medzi dve vrstvy tenkej priehľadnej fólie, ktoré sa v laminátore tepelne spoja a bezpečne a spoľahlivo priľnú k dokumentu. Spoj je vlhkotesný a odolný, laminovaný dokument je pevný a nemožno ho ľahko ohnúť. Takto chránený dokument možno bezpečne vystaviť aj poveternostným vplyvom. Laminácia tak predstavuje perfektné a cenovo dostupné riešenie pre rôzne nápisy a informačné cedule, preukazy, doklady alebo dokumenty, ktoré chcete bezpečne v nemennom stave uchovať dlhú dobu, ako sú fotografie, diplomy, osvedčenia alebo certifikáty.
Maximálna veľkosť dokumentu:
Formát: A3 a menší
Šírka: max 330 mm
Hrúbka laminátu: 0,6 mm
Šírka štrbiny: 320mm
Laminovacie fólie:
2x 125 mikrónov a slabšie
Rýchlosť laminácie:
28 cm/min
Zahrievacia doba:
5 min
Hmotnosť:
1,39 kg
Rozmery:
45,7 x 12,6 x 9 cm

Kód:  PX015
Produktové číslo:  510691

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04