Obnoviť stránku

Peach Home A4 Black PL718

4,6 35 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Peach Home A4 Black PL718

Dizajnovo vydarený laminátor od firmy Peach v čiernom vyhotovení s rýchlosťou laminácie 250 mm/min a rýchlym nahrievacím časom, ktorý predstavuje 3 minúty, zalaminuje dokumenty s hrúbkou 0,4 mm do fólie s hrúbkou max. 100 mic a veľkosťou A4.
Laminovanie je ideálny spôsob, ako ochrániť dokumenty a fotografie pred vlhkom, zašpinením, skrútením a ďalšími vplyvmi, ktoré negatívne ovplyvňujú čitateľnosť a vzhľad. Dokument sa vloží do laminovacieho vrecka – medzi dve vrstvy tenkej priehľadnej fólie, ktoré sa v laminátore tepelne spoja a bezpečne a spoľahlivo priľnú k dokumentu. Spoj je odolný voči vlhku, laminovaný dokument je pevný a nemožno ho ľahko ohnúť. Takto chránený dokument možno bezpečne vystaviť aj poveternostným vplyvom. Laminácia tak predstavuje perfektné a cenovo dostupné riešenie pre rôzne nápisy a informačné cedule, preukazy, doklady alebo dokumenty, ktoré chcete bezpečne v nemennom stave uchovať dlhú dobu, ako sú fotografie, diplomy, osvedčenia alebo certifikáty.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
PL718
Formát:
A4
Fólia:
max. 0,4 mm
Max hrúbka laminátu:
80/100 mic
Zahrievacia doba:
3 min
Šírka štrbiny:
220 mm
Rýchlosť laminácie:
250 mm/min
Hlavy:
2 zahrievacie hlavy
Rozmery:
33,5 × 9,5 × 9 cm
Hmotnosť:
0,810 kg

Kód:  PX010k3
Produktové číslo:  510772

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17