Obnoviť stránku

Peach High Speed ??Laminator PL110

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Peach High Speed ??Laminator PL110

Praktický laminátor Peach High Speed ??Laminator PL110 využijete napríklad v kanceláriách, školách či domácnostiach. Je určený pre fólie silné až 125 mikrónov a pracuje s formátmi A4. Iste poteší rýchlosť nahrievania valčekov, ktorá sa pohybuje okolo 30 sekúnd, a funkcia inteligentného vypnutie po 30 minútach nečinnosti.

Chráňte všetko dôležité

Laminovanie patrí k jednému z najobľúbenejších spôsobov, ako efektívne ochrániť dôležité dokumenty alebo fotografie pred vlhkosťou, zašpinením alebo skrčením. Stačí vložiť požadovaný papier do prístroja medzi dve tenké priehľadné fólie a behom niekoľkých sekúnd sa tepelnou účinnosťou spojí k sebe a priľnú pevne k dokumentu. Spoje sú vlhkotesné a odolné voči rôznym poveternostným vplyvom.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický laminátor za skvelú cenu
  • Maximálna sila laminátu je 0,6 mm
  • Rýchle nahrievanie valčekov
  • Inteligentné vypnutie pre úsporu energie
  • Rýchlosť laminácie je 2 stránky A4 za minútu
Kód:  PX010d7
Produktové číslo:  510986

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01