Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Peach Air-Duster PA100 400 ml

4,0 1 hodnotení

Peach Air-Duster PA100 400 ml

Čistiaci prostriedok Peach Air-Duster PA100 je výborným všestranným pomocníkom. Ide o stlačený vzduch v spreji. Šetrne a pohodlne s ním môžete čistiť napríklad prach v klávesnici počítača alebo notebooku, hodí sa na vyfúkanie nečistôt šošoviek fotoaparátov a podobne. Stlačeným vzduchom ľahko vyčistíte aj zle dostupné miesta, napríklad pri oprave mobilov alebo počítačov. Sprej obsahuje 400 ml vysoko stlačeného plynu, ktorý je neškodný. A práve vďaka vysokému tlaku spreja vyčistíte všetky nečistoty a v žiadnom rožku neostane ani malá smietka. Tento sprej by nemal chýbať v žiadnej dielni.

Výhody stlačeného vzduchu Peach Air-Duster PA100

  • Obsahuje vysoko stlačený vzduch
  • Objem 400 ml
  • Odstraňuje prach a špinu
  • Peach Air-Duster PA100 neobsahuje HCFC ani CFS

Peach Air-Duster PA100 je šetrný

Stlačený vzduch Peach Air-Duster PA100 sa nemusíte báť používať, je neškodný. Neobsahuje totiž HCFC ani CFS, čo sú plyny patriace medzi tzv. freóny a uhľovodíky. Je teda šetrný k životnému prostrediu, a napriek tomu taký účinný pomocník. Nestratí sa v žiadnej domácnosti a určite preň nájdete oveľa širšie využitie.

Kód:  PX249y1
Produktové číslo:  PA100

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12