Obnoviť stránku

PCDUINO v3

4,4 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PCDUINO v3

V poslednej dobe sa roztrhalo vrece s radom veľmi zaujímavých, výkonných a hlavne miniatúrnych počítačov . Právoplatným členom tejto kategórie je aj produkt pcDuiono v3. Čo sa na doske s rozmermi 121 x 65 mm ukrýva?
Predovšetkým ide peknú hračku pre všetkých geekov a ponúka hneď niekoľko scenárov využitia. Od nízkoúrovňového programovania cez riadenie kamerových systémov až po obsluhu servera. K dispozícii má totiž má dvojjadrový procesor doplnený hneď od 1 GB operačnej pamäte. V tomto spojení sa postará o beh operačných systémov na báze Linuxu a podporuje aj Android SDK. Medzi výstupmi sa nachádza klasické USB, HDMI, integrovaná Wi-Fi, Ethernet port, SATA aj možnosť rozšírenia vnútornej pamäte o microSD kartu s veľkosťou až 32 GB.
Zaručená je plná kompatibilita s platformou Arduino a brána do sveta open source počítačových platforiem sa vám otvára dokorán.

Kód:  PCD001a
Produktové číslo:  PC_DuinoV3
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06