Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

PC zdroje EVGA

Zdroje Evga

EVGA: Inteligentné inovácie

EVGA Corporation je americká spoločnosť zaoberajúca sa výrobou hardvéru. Už niekoľko rokov sa sústreďuje aj na výrobu počítačových zdrojov vysokej kvality, predovšetkým pre náročných používateľov. Zdroje EVGA sa teraz dostávajú do povedomia verejnosti, zapísali sa napríklad víťazstvom v rubrike „Editors Choice Award“ portálu PC Perspective. Aké sú výhody zdrojov EVGA a čo môžu ponúknuť nielen nadšeným hráčom, ale aj obyčajným používateľom preferujúcich solídnu kvalitu a spracovanie? Čítajte ďalej.

EVGA 500 W

Zdroje EVGA na bežné použitie

Medzi zdroje EVGA patria produkty pre kancelárske alebo domáce PC, napríklad EVGA 500 BQ. Ako označenie modelu napovedá, tieto modely majú výkon okolo 500 W. Zdroje EVGA sú veľmi tiché a majú certifikáciu 80 Plus alebo 80 Plus Bronze, čo je garanciou vysokej účinnosti. Neplytvajú energiou, takže vám šetria peniaze. Nie sú však vhodné do zostáv s hernou grafickou kartou.

Výkonné zdroje pre herné zostavy

EVGA sa zameriava skôr na zdroje pre náročnejších používateľov. Môžu sa pochváliť výkonom až 1 600 W. Samozrejmosťou je tichý chod a certifikácia 80 Plus Gold alebo 80 Plus Platinum zaručujúca vysokú efektivitu. Zdroje umožňujú zapojenie viacerých grafických kariet a disponujú modulárnou kabelážou, teda nepotrebné káble možno vybrať a zlepšiť tak prúdenie vzduchu. Najvýraznejšími zástupcami sú EVGA 650 GQ alebo EVGA 750 GQ Power Supply.

Herný zdroj EVGA
Spresniť parametre
22 položiek

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06