Obnoviť stránku

Paw Patrol Auto/hracia súprava 2 v 1 (NOSNÁ POLOŽKA)

Príslušenstvo k tovaru

Paw Patrol Auto/hracia súprava 2 v 1 (NOSNÁ POLOŽKA)

Tlapková patrola opäť zasahuje! Stodola je v jednom ohni a sliepočku Chickalettu a medvedíka Teddyho plamene uväznili a nemôžu utiecť. Našťastie im na pomoc prichádza neohrozený Marshall a jeho hasičské auto. Sám to ale určite nezvládne. Pomôžte mu zachrániť zvieratká v nebezpečenstve a uhasiť požiar stodoly. S hračkou Paw Patrol Auto/hracia súprava 2 v 1 máte k dispozícii hasičský voz, vodné delo aj výsuvný rebrík.

Kľúčové vlastnosti herného setu Paw Patrol Auto/hracia súprava 2 v 1

  • Hasičské auto možno jedným pohybom premeniť na hernú plochu
  • Vaše dieťa spoločne s odvážnym Marshallom zachránia uväznené zvieratká
  • Hračka obsahuje postavičky Marshalla, sliepočky a medvedíka
  • Hasičskému vozu nechýba vystreľovacie vodné delo vrátane dvoch patrón či výsuvný rebrík
  • Ideálna hračka na doma aj na cesty
  • Perfektný darček pre malých milovníkov Tlapkovej patroly
  • Hračka Paw Patrol Auto/hracia sada 2 v 1 je vhodná od 3 rokov

Záchranná scéna aj požiarne auto

Herný set Paw Patrol Auto/hracia súprava 2 v 1 predstavuje unikátne prepojenie hernej plochy a požiarneho auta do jedného balenia. Jednoduchým pohybom možno požiarny nákladiak rozložiť na stodolu, ktorá je v plameňoch a kde sú uväznené zvieratká. Pomocou vodného dela môže dieťa uhasiť nebezpečný požiar a s výsuvným rebríkom ľahko vyslobodí sliepočku Chickalletu aj medvedíka. Akonáhle je úloha splnená, dieťa ľahko opäť premení hernú plochu späť na požiarne auto, naloží zachránené zvieratká a spoločne vyrazia po zaslúženú odmenu.


Kód:  HRAdn00528
Produktové číslo:  778988188910

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14