Obnoviť stránku

PAUL MITCHELL Platinum Blonde Shampoo 300 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PAUL MITCHELL Platinum Blonde Shampoo 300 ml

Šampón PAUL MITCHELL Platinum Blonde Shampoo je hydratačný kozmetický prípravok na umývanie vlasov, ktorý je vhodný pre blond odtiene a šedivé vlasy. Obsahuje chladné fialové pigmenty pre rozjasnenie a zvýraznenie blond odtieňov a sivých vlasov. Tento jemný šampón citlivo, ale spoľahlivo odstraňuje nečistoty z vlasov a dodáva im intenzívny lesk.
Šampón súčasne neutralizuje nežiaduce žltý nádych vlasov, ktorý sa môže po farbení vlasov objaviť. Optimálne vlasy hydratuje a dodáva im prirodzený lesk. Po jeho použití budú vaše vlasy jemné, pružné a viditeľne posilnené.Jemná prírodná starostlivosť obsiahnutá v zložení tohto šampónu bude vaším pomocníkom pri udržiavaní a skrášľovaní vašich vlasov. Použite tento luxusný šampón a vaše vlasy budú krásne a prirodzene žiarivé!
Typ vlasov:
Pre blond a šedivé vlasy.
Použitie:
Naneste na mokré vlasy a jemne napeňte. Dôkladne opláchnite.
Objem:
300 ml
Kód:  KSVL1729

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19