Obnoviť stránku

Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR okuliare

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Parrot Bebop Skycontroller 2 + VR okuliare

Patríte medzi šťastných vlastníkov špičkových dronov Parrot Disco alebo Parrot Bepop 2? Potom stavte na tento jedinečný balík a vyťažte z užívania svojich dronov maximum. Použite svoj smartfón a pripojte kompaktný diaľkový ovládač. Zadajte nový letový smer a sledujte na videu s vysokým rozlíšením let svojho Parrot-a. Nasaďte si zástupcu najnovšej generácie okuliarov pre virtuálnu realitu a pozrite sa na nebo z takej perspektívy, ku ktorej by ste sa za normálnych okolností nikdy nedostali. Položte svoj smartfón priamo dovnútra okuliarov a dostaňte sa k samotnému srdcu obrazu. Efektívny dizajn a praktické rozmery umožnia ovládač aj okuliare zbaliť aj do toho najmenšieho batôžku, vďaka čomu ich môžete vziať so sebou kamkoľvek.

Kľúčové vlastnosti

  • Efektívny dizajn
  • Kompaktné rozmery a nízka hmotnosť
  • Rozsah až 2 km
  • Precízne pilotovanie
  • Pohlcujúci pohľad na let

Staňte sa špičkovým pilotom

Špeciálny kompaktný ovládač Parrot Skycontroller 2 garantuje absolútnu presnosť pilotáže. Radi fotíte? Dávate prednosť výške či rýchlosti letu? Či už sú vaše preferencie akékoľvek, Parrot Skycontroller 2 umožní jednoducho konfigurovať ovládacie prvky presne podľa vašich predstáv. Aktivujte stlačením tlačidla FreeFlight a vyrazte s pomocou mobilnej aplikácie preskúmať každú medzeru, ktorá vám príde do cesty!

 
Kód:  FTBA009h2
Produktové číslo:  PF725027AA

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17