Obnoviť stránku

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand

3,0 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Parrot AR.Drone 2.0 Elite Edition Sand

Kvadrikoptéra Parrot AR.Drone je luxusne navrhnutá lietajúcahračka, ktorá poteší deti aj dospelých. Je určená na lietanie v exteriéri aj interiéri. Táto kvadrikoptéra sa ovláda z vášho zariadenia Apple iPod, iPhone, iPad alebo z telefónov s operačným systémom Google Android. Parrot AR.Drone s multifunkčným zariadením komunikuje pomocou Wi-Fi, vďaka čomu je schopný výborného prenosu až na 50 metrov.
Kvalitná konštrukcia Parrot AR.Drone zaisťuje jeho vynikajúce letové vlastnosti. Telo je vyrobené z vysoko kvalitného karbónu a vrtuľa ponúka vysoký výkon. Vďaka tomu dokáže lietať maximálnou rýchlosťou 18 km/h. Ďalšou výhodou tejto kvadrikoptéry je široké spektrum príslušenstva a kompletný sortiment náhradných dielov vrátane súpravy náradia pre prípad nehody.
Na displeji vášho zariadenia sa pri lete bude premietať obraz z dvoch zabudovaných kamier - jedna v HD rozlíšení poskytuje priamy pohľad dopredu a druhá vás zo spodnej časti bude informovať o výške. Táto nezvyčajná výbava prináša novú éru diaľkových modelov. Kamery v spolupráci so systémom rozpoznávania dokážu detekovať ďalšie Parrot AR.Drone, ich vzdialenosti a iné informácie. Aby ste mohli využívať túto funkciu, musíte na Parrot AR.Drone a prípadne aj na zem či stenu umiestniť priložené detekčné a pozičné značky. Vďaka tomu môžete pretekať vo vonkajšom prostredí aj v interiéri spolu s priateľmi.
Parrot AR.Drone disponuje štvoricou motorov, ktoré zaisťujú ľahké ovládanie a udržujú túto kvadrikoptéru neustále v stabilnej polohe, dokonca aj pri výpadku signálu Wi-Fi. V tomto prípade sa kvadrikoptéra stabilizuje a po pár sekundách sama pristane. Na tomto zariadení môžete využiť aj funkciu autopilota, ktorá kvadrikoptéru dokáže sama vyniesť do výšky 80 cm alebo jej pomôže bezpečne pristáť. K dispozícii je tiež exkluzívny patentovaný režim ovládania Absolute Control, ktorý je určený pre úplných začiatočníkov. Na prípravu k letu stačí jediné - stiahnuť si zadarmo aplikáciu AR.FreeFlight na AppStore alebo na Google Play.

Parametre a špecifikácia

Let

Ovládanie Mobilom

Kamera

Funkcie kamery Stabilizácia obrazu

Batéria

Dĺžka nabíjania 88,24 min

Hmotnosť

Hmotnosť 436 g

Obsah balenia

Obsah balenia Dron
Kód:  PR101i
Produktové číslo:  PF721840BI

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02