Obnoviť stránku

Parný varič a mixér Babycook Solo Gipsy

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Parný varič a mixér Babycook Solo Gipsy

Parný varič a mixér v jednom je skvelým pomocníkom na prípravu detských pokrmov. Zariadenie zvláda štyri funkcie - zdravé varenie v pare, následné rozmixovanie, ohrievanie detskej stravy aj rozmrazovanie. Vďaka objemu nádoby 1,1 litra je varič vhodný aj pre mamičky s dvoma a viacerými deťmi, všetkým pripravíte zdravý pokrm ľahko a rýchlo. Prístroj sa ovláda jednoducho aj jednou rukou.

Nalejte dovnútra vodu, vložte surovinu (napr. mäso, zeleninu) nakrájanú zhruba na kocky 1 x 1 cm a prístroj zapnite. Po varení, ktoré trvá maximálne 15 minút, sa varič za zvuku hlasového signálu vypne. Využiť môžete aj následné rozmixovanie v priehľadnej nádobe. Varič možno použiť tiež na varenie bez mixéra. Súčasťou balenia je praktická stierka a letáčik s receptami.

Objem nádoby:
1100 ml

Vhodný na:

  • Varenie v pare
  • Mixovanie
  • Ohrievanie
  • Rozmrazovanie

Súčasťou balenia:
Parný varič a mixér Babycook Solo S
Stierka
Letáčik s receptami

Kód:  FOB138
Produktové číslo:  3384349122508
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11