Obnoviť stránku

Parný varič a mixér Babycook Gipsy

Príslušenstvo k tovaru

Parný varič a mixér Babycook Gipsy

Parný varič a mixér v jednom poteší všetky mamičky, ktorým ušetrí čas aj námahu. Varič Gipsy od spoločnosti BEABA zvláda štyri funkcie - zdravé varenie v pare, mixovanie, rozmrazovanie, ohrievanie detskej stravy. Príprava je jednoduchá a počas chvíľky máte hotové zdravé a chutné jedlo plné vitamínov.

Dovnútra nalejte vodu, vložte surovinu (napr. mäso, zeleninu) nakrájanú zhruba na kocky 1 x 1 cm a prístroj zapnite. Po varení, ktoré trvá maximálne 15 minút, sa varič vypne. Ak chcete využiť aj rozmixovanie, stačí presypať uvarený pokrm do priehľadnej nádoby, kde môžete mixovať na rôzne jemnú štruktúru podľa veku dieťaťa. Varič je možné použiť tiež na varenie bez mixéra. Súčasťou balenia je praktická stierka, veko a letáčik s receptami.


Parametre a špecifikácia:

Objem:
Objem nádoby: 800 ml
Objem vkladacieho košíka: 600 ml

Vhodný na:
Varenie v pare
Mixovanie
Ohrievanie
Rozmrazovanie

Súčasťou balenia:
Parný varič a mixér Babycook Gipsy
Stierka
Veko
Letáčik s receptami

Kód:  FOB127
Produktové číslo:  3384349121303

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06