Obnoviť stránku

CONCEPT CP2100

4,3 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT CP2100

Parný mop Concept CP2100 je prístroj, ktorý dokáže pomocou horúcej pary zahubiť až 99 % baktérií, bežne sa vyskytujúcich v domácnosti. Parné čistenie používa vysoké teploty, okolo 100 °C, kedy sa z vody tvorí para hnaná vysokým tlakom von. Sila pary zvládne rozpustiť všetky nečistoty, čím sa upratovanie stáva rýchlejšie a účinnejšie. Vďaka absencii chemických čistiacich prostriedkov je šetrný aj k životnému prostrediu. Využiť môžete tiež možnosť čistenia kobercov. Funkcia parného mopu umožňuje použiť Concept CP2100 na umývanie podlahy bez použitia vedra. Stačí len naplniť nádržku vodou, pripevniť poťah a počas 30 sekúnd sa mop zahreje a vy môžete začať s upratovaním.

Zabíja až 99 % baktérií

Na tvrdé podlahy a koberce

Akčný rádius 6,5 m


Kľúčové vlastnosti parného mopu Concept CP2100

  • Parný mop Concept CP2100 dokáže horúcou parou zahubiť až 99 % baktérií
  • Parné čistenie používa vysoké teploty, okolo 100 °C
  • Sila pary zvládne rozpustiť všetky nečistoty
  • Vďaka absencii chemických čistiacich prostriedkov je tiež šetrný k životnému prostrediu
  • Umožňuje umývanie podlahy bez použitia vedra
  • Stačí len naplniť nádržku vodou a pripevniť poťah
  • Mop Concept CP2100 sa zahreje počas 30 sekúnd
  • Môže sa používať aj na čistenie kobercov
  • Para má vynikajúce rozpúšťacie účinky na mydlo a vodný kameň
  • Farebné vyhotovenie: biela + sivá

Mop Concept CP2100 zničí až 99 % baktérií

Parný mop Concept CP2100 využíva na upratovanie silu pary, ktorá dokáže odstrániť a zahubiť až 99 % baktérií, ktoré sa v domácnosti vyskytujú. Kombináciou tlaku a vysokej teploty, približne 100 °C zaručuje parné čistenie dokonalé výsledky. Vysávač vytvára z vody paru, ktorá je následne hnaná tlakom von,  vďaka čomu tak veľmi ľahko a šetrne rozpustí všetky nečistoty. Výsledkom je dokonale čistý a vydezinfikovaný povrch.

S parným mopom Concept CP2100 jednoduché a rýchle mopovanie

Parný mop a vysávač Concept CP2100 zaručuje čisté a krásne lesklé podlahy bez toho, aby ste museli použiť vedro.  Šetrne sa postará nielen o podlahy, ale aj o koberce, ktoré sa v domácnosti nachádzajú. Parný mop a vysávač Concept CP2100 zaisťuje hygienicky čistú domácnosť, pretože eliminuje vírenie prachu. Je skvelým pomocníkom v domácnostiach s malými deťmi a alergikmi. Parný mop Concept CP2100 je ideálny na všetky druhy tvrdých podláh. Ak chcete umývať, stačí naplniť nádržku 330 ml destilovanej vody, pripevniť poťah a zapnúť. Počas 30 sekúnd sa premení voda v nádržke na horúcu paru, pomocou ktorej zvládnete upratovanie celej domácnosti. Para sľubuje upratovanie až 18 minút. Vhod príde tiež dostatočne dlhý prívodný kábel, ktorý zaisťuje komfortnejšie pohybovanie v celej miestnosti.

Parný mop Concept CP2100 ideálny na všetky druhy podláh

Parný mop Concept CP2100 je ideálny na všetky druhy tvrdých podláh. Súčasťou balenia parného mopu je špeciálna čistiaca textília z mikrovlákna, ktorá dokáže absorbovať nečistoty. Keď dokončíte upratovanie, stačí návlek jednoducho zložiť a vložiť do práčky.

Špeciálny klzák na čistenie kobercov

Parný mop Concept CP2100 môžete využiť tiež na upratovanie kobercov vďaka praktickému nadstavcu. Na saciu hubicu stačí jednoducho nasadiť špeciálny klzák a pustiť sa do čistenia kobercov. Pri čistení môžete využiť tiež možnosť pary, ktorá pozdvihne upratovanie na úplne inú úroveň. Para dokáže efektívne nadvihnúť zašliapnuté vlákna, oživiť farby a zahubiť baktérie.


Príslušenstvo parného mopu Concept:

  • 1× čistiaca textília
  • 1× kobercový klzák

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Určenie

Určenie Umývanie podláh
Vhodné na Tvrdé podlahy, Koberce

Vlastnosti

Teplota pary 100 °C
Objem zásobníka na vodu 0,33 l
Funkcie Odnímateľný zásobník na vodu, Indikátor pripravenosti pary, Kontrolná dióda
Typ napájania Sieťové
Hmotnosť 2,2 kg
Akčný rádius 6,5 m
Kód:  CONPM621
Produktové číslo:  CP2100
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01