Obnoviť stránku

Parný mop AENO SM1

3,0 2 hodnotení
114,25 €

Parný mop AENO SM1

Zbavte svoju domácnosť až 99 % baktérií silou pary z mopu AENO SM1. Nádržku mopu stačí iba naplniť čistou filtrovanou vodou a do 17 sekúnd bude pripravený na akciu. Pomocou obsiahleho príslušenstva sa použitie parného mopu neobmedzuje iba na podlahy, ale môžete s ním ošetriť steny, dvere, okná, dosky stola, závesy aj topánky a hračky. Para dosahuje teplotu 110 °C, pričom si môžete vybrať z dvoch režimov (normálne / maximálne). S plnou nádržou na vodu môžete parný mop AENO SM1 používať až 35 minút.

Kľúčové vlastnosti parného mopu AENO SM1

  • Parný mop bude pripravený na použitie za 17 sekúnd
  • Dva režimy výkonu (normálne a maximálne)
  • Tlak pary až 3 bary
  • Parný mop AENO SM1 odstráni až 99 % baktérií a môžete ho použiť na ošetrenie podláh, kobercov, hračiek, topánok a pod.
  • Teplota produkovanej pary dosahuje až 110 °C
  • Nádrž na vodu s kapacitou na 380 ml vody
  • Parný mop AENO SM1 vydrží v prevádzke až 35 minút na plnú nádrž vody
  • Samostatný zásobník na vonný olej
  • Široké príslušenstvo súčasťou balenia
  • Ovládanie pomocou dotykovej obrazovky

Parný mop AENO SM1 je pripravený počas chvíle

Na čistenie bude pripravený parný mop už za 15 – 17 sekúnd. Potom už si stačí vybrať jeden z dvoch režimov výkonu (oranžový indikátor na maximálnu, biely na normálnu). Parný mop AENO SM1 zapnete / vypnete a upravíte výkon pomocou dotykovej obrazovky. Súčasťou zariadenia je široké spektrum príslušenstva na upratovanie celej vašej domácnosti. Čistiť môžete všetko, čo znesie teplotu 110 °C. Parný mop AENO zlikviduje až 99 % škodlivých mikroorganizmov a zbaví vás baktérií, vírusov, plesní, spór, zaschnutých škvŕn aj nepríjemných pachov.

Hygienické čistenie filtrovanou vodou

Parný mop AENO SM1 disponuje 380 ml nádržkou na vodu, ktorá vám umožní pohodlné čistenie až počas 35 minút bez toho, aby ste museli vodu dolievať. AENO SM1 využíva na ničenie choroboplodných zárodkov a nepríjemných pachov akúkoľvek filtrovanú vodu bez nečistôt. Do špeciálneho zásobníka na olej môžete navyše pridať 1 až 2 kvapky obľúbeného vonného oleja, aby ste zanechali svoju domácnosť pekne voňavú. Parný mop má systém filtrácie vody, ktorý úspešne zachytí minerály a iné nečistoty, čím sa mop menej opotrebováva a predlžuje sa jeho životnosť.

Ďalšie príslušenstvo súčasťou parného mopu AENO SM1

Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Určenie

Určenie Umývanie podláh, Zbieranie nečistôt, Čistenie okien
Vhodné na Tvrdé podlahy, Koberce, Čistenie okien

Vlastnosti

Tlak pary 3 bar
Teplota pary 110 °C
Parný výkon 17 g/min
Objem zásobníka na vodu 0,38 l
Funkcie Indikátor pripravenosti pary, Kontrolná dióda
Typ napájania Sieťové
Hmotnosť 1,3 kg
Kód:  AENOpm1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  ASM0001

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04