Obnoviť stránku

PARKER IM Premium Red GT

5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
65,90 €

PARKER IM Premium Red GT

Guľôčkové pero PARKER IM Premium Red GT vyniká svojím lakovaným a mosadzným telom v modernom červenom vyhotovení, vďaka čomu je vhodné predovšetkým pre mladú generáciu. Viečko má špeciálnu reliéfnu rytinu so vzorom ikonického chevronu, ktorá je vyrytá pomocou laserovej techniky. Pero je dodávané je v darčekovom balení. PARKER IM Premium Red GT predstavuje elegantné, profesionálne a vysoko spoľahlivé pero, s ktorým vždy vyniknete.

Kľúčové vlastnosti guľôčkového pera PARKER IM Premium Red GT

  • Guľôčkové pero PARKER IM Premium Red GT v elegantnom modernom dizajne
  • Viečko má špeciálnu reliéfnu rytinu so vzorom ikonického chevronu
  • PARKER IM Premium Red GT je dodávané v darčekovom balení
  • Princíp stláčacieho mechanizmu
  • Farebné vyhotovenie: červené

Guľôčkové pero PARKER v elegantnom modernom dizajne

Guľôčkové pero PARKER IM Premium Red GT si vás získa svojím moderným dizajnom s lakovaným mosadzným telom v červenej farbe. Viečko má špeciálnu reliéfnu rytinu so vzorom ikonického chevronu, vyvedenú pomocou lasera. Pero je tak skvelé nielen ako darček pre vašich blízkych, ale výborne sa bude vynímať aj na vašom stole. Elegantné a vysoko profesionálne pero PARKER IM Premium Red GT je navyše zabalené do krásneho darčekového balenia.

Princíp stláčacieho mechanizmu

Telo pera je špeciálne ergonomicky tvarované tak, aby vám príjemne padlo do ruky. Pero PARKER IM Premium Red GT funguje na princípe stláčacieho mechanizmu. Samozrejmosťou je perfektné vyváženie, vďaka čomu sa vám bude pohodlnejšie písať. Dodávané je s modrou náplňou.

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Guľôčkové pero
Mechanizmus Stláčací
Určenie Pre pravákov, Pre ľavákov

Náplň

Farba náplne Modrá
Atrament Olejový
Šírka hrotu 1 mm

Vlastnosti

Materiál Mosadz
Výbava Vymeniteľná náplň
Počet kusov v balení 1 ks
Balenie Škatuľka
Kód:  PRK030a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2143644

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18