Obnoviť stránku

PARKER IM Achromatic Black BT

4,0 3 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
60,90 €

PARKER IM Achromatic Black BT

Plniace pero PARKER IM Achromatic Black BT vyniká svojím monochromatickým vyhotovením a moderným matným dizajnom, vďaka čomu je vhodné predovšetkým pre mladú generáciu. Telo a viečko pera sú potiahnuté pomocou techniky PVD odolnou matne čiernou vrstvou. Rovnako hrot, ktorý je vyrobený z nerezovej ocele, je opatrený matne čiernou vrstvou. Pero disponuje 2-kanálikovým systémom zásobovania hrotu atramentom a dodávané je v darčekovom balení. PARKER IM Achromatic Black BT predstavuje elegantné, profesionálne a vysoko spoľahlivé pero, s ktorým vždy vyniknete.

Kľúčové vlastnosti plniaceho pera PARKER IM Achromatic Black BT

  • Plniace pero v elegantnom modernom dizajne
  • Telo a viečko potiahnuté pomocou techniky PVD odolnou matne čiernou vrstvou
  • Hrot vyrobený z nerezovej ocele
  • S 2-kanálikovým systémom zásobovania hrotu atramentom
  • PARKER IM Achromatic je dodávané v darčekovom balení
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Plniace pero PARKER v elegantnom modernom dizajne

Plniace pero PARKER IM Achromatic Black BT si vás získa svojím moderným dizajnom v matnom vyhotovení. Pero je tak skvelé nielen ako darček pre vašich blízkych, ale výborne sa bude vynímať aj na vašom stole. Elegantné a vysoko profesionálne pero PARKER IM Achromatic Black BT je navyše zabalené do krásneho darčekového balenia.

S 2-kanálikovým systémom zásobovania hrotu atramentom

Pero PARKER IM Achromatic Black BT má špeciálne tvarované telo s viečkom, ktoré je pokryté čiernym lakom. Navyše je potiahnuté pomocou technicky PVD, matne čiernou vrstvou. Hrot plniaceho pera je vyrobený z kvalitnej nerezovej ocele a je tiež potiahnutý matne čiernou vrstvou. Pero disponuje 2-kanálikovým systémom zásobovania hrotu atramentom. Súčasťou balenia je aj modrá bombička.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Plniace pero
Mechanizmus S uzáverom
Určenie Pre pravákov, Pre ľavákov

Náplň

Farba náplne Modrá
Atrament Tekutý
Šírka linky 0,7 mm
Šírka hrotu 0,7 mm

Vlastnosti

Materiál Kov
Výbava Vymeniteľná náplň
Počet kusov v balení 1 ks
Balenie Škatuľka
Kód:  PRK012a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  2127741

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07