Obnoviť stránku

Panvice Tefal

Tefal panvica indukcia

Tefal panvica pre dokonalý kulinársky zážitok

Či už ste v kuchyni prvýkrát alebo už mnoho rokov, či ste nadšený kuchár alebo sa vareniu skôr vyhýbate, so právnymi pomocníkmi bude príprava pokrmov vždy hračka. Jedným z nich je Tefal panvica, a to dokonca v mnohých podobách – klasická, či grilovacia, wok, palacinková aj hlboká. Každá z nich vám vďaka svojim špeciálnym funkciám spríjemní každú minútu v kuchyni.

Klasická Tefal panvica

Základ kuchyne – klasická aj grilovacia panvica Tefal

V žiadnej kuchyni nesmie chýbať klasická panvica Tefal, na ktorej zvládnete pripraviť akýkoľvek pokrm. Nepriľnavý povrch zaručí, že sa nič neprichytí, a po použití ju jednoducho umyjete v umývačke. Rovnako pohodlná bude príprava jedál na grilovacej panvici Tefal vo chvíli, keď nie je počasie vhodné na vonkajšie hody. Špeciálne drážky na dne zachytia všetku šťavu a výsledok bude dokonale lahodný.

Špičkové Tefal panvice na vaše obľúbené špeciality

Na vaše kulinárske výtvory sú tu špeciálne Tefal panvice, pretože každá príležitosť si žiada toho pravého pomocníka. Panvica Tefal WOK s vysokými stranami vám dovolí v priebehu chvíle pripraviť zdravé pokrmy na minime tuku, plné zeleniny i mäsa. Naopak panvica na palacinky má okraje nízke kvôli ľahkému obracaniu a rovnomernému prepečeniu. Nakoniec sa môžete tešiť aj na hlboké panvice Tefal na všestranné použitie – na restovanie aj prípravu omáčok.

Hlboká panvica Tefal wok
Tefal panvica indukcia

V čom sú panvice Tefal natoľko výnimočné? Funkcia napovie

Radosť z každého varenia vám prinesú panvice Tefal vďaka svojim špeciálnym funkciám. Prvá z nich je Thermo-Signal, indikátor v strede panvice, ktorý sa sfarbí do červena vo chvíli, keď je panvica dostatočne rozohriata. Inovatívna Thermo-Fusion Plus je kombináciou širšieho indukčného disku a hrubšieho dna pre rovnomerné varenie bez pripaľovania. Nakoniec sú tu materiály – panvica Tefal má nepriľnavý povrch bez obsahu PFOA, olova a kadmia.

Spresniť parametre
228 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17