Obnoviť stránku

PANTENE Intensive Repair Sprej na normálne vlasy 3× 150 ml

Príslušenstvo k tovaru

PANTENE Intensive Repair Sprej na normálne vlasy 3× 150 ml

S bezoplachovým sprejom PANTENE Intensive Repair doprajete vlasom okamžitú vzpruhu. Obsah zloženia Pro-V a dalšie zložky okamžite prenikajú do štruktúry vlasov a navracajú im silu. Dvojzložkové obnovujúce zloženie s bohatým obsahom aktívnych látok pomáha chrániť vlasy pri ich ďalšej úprave, ako je kefovanie, fénovanie alebo žehlenie. Navyše uľahčuje rozčesávanie. Sprej Intensive Repair vaše vlasy príjemne prevonia a vráti im vitalitu a pružnosť.

Kľúčové vlastnosti spreja na vlasy PANTENE Intensive Repair 3× 150 ml

  • Okamžitá vzpruha pre vaše vlasy
  • PANTENE Intensive Repair ako bezoplachová starostlivosť
  • Jednoduchá aplikácia
  • Obsah zloženia Pro-V a ďalšie ošetrujúce zložky okamžite prenikajú do štruktúry vlasov
  • Pomáha chrániť vlasy pri ich ďalšej úprave, ako je kefovanie, fénovanie alebo žehlenie
  • Sprej Intensive Repair vaše vlasy príjemne prevonia a vráti im silu a pružnosť

Použitie:
Dôkladne pretrepte a nastriekajte na vlasy v oblastiach, kde potrebujú ochranu alebo obnovu. Možno používať na vlhké a suché vlasy. Neoplachujte.

Zloženie:
Aqua, Isododecane, Isopropyl Alcohol, Panthenol, Parfum, Phenoxyethanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-6, Caramel, Tocopheryl Acetate, Sodium Cocoamphoacetate, Polysorbate 20, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, PEG-20 Glyceryl Laurate, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool, Tocopherol, Linoleic Acid, Benzyl Benzoate, Geraniol, Retinyl Palmitate, Diethylhexyl Syringylidenemalonate, Caprylic/Capric Triglyceride.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy

Typ vlasov

Typ vlasov Normálne

Objem

Objem 450 ml

Stupeň fixácie

Stupeň fixácie Bez fixácie
Kód:  KSVL5048s
Produktové číslo:  KSVL5048s

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03