Obnoviť stránku

Panlux LED Kapsula 270 G4 studená

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panlux LED Kapsula 270 G4 studená

Ak potrebujete kvalitný svetelný zdroj do vášho svietidla, nie je nič jednoduchšie, ako siahnuť po osvedčenej kvalite od firmy Panlux. Panlux LED Kapsula 270 G4 je LEDžiarovka so studeným bielym svetlom, ktorá nielen, že vás pri neopatrnej manipulácii nespáli, ale zároveň šetrí ako životné prostredie, tak aj vaše peniaze. Vďaka závratnej životnosti 30 000 hodín vydrží svietiť naozaj dlho a svetelný tok 100 lúmenov zaistí, že budete všade perfektne vidieť aj na veľkú vzdialenosť. Rovnako poteší aj skutočne široký vyžarovací uhol 270 stupňov, s ktorým osvietite nejednu miestnosť.

To všetko pri neuveriteľne nízkom príkonelen 1,5 W,takže úspora energie bude oproti klasickým žiarovkám skutočne závratná.

Rozmery:
10 x 33 mm

Parametre a špecifikácia

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks

Typ a tvar

Typ žiarovky LED
Tvar Kapsula

Rozmery

Priemer 10 mm
Dĺžka 33 mm
Kód:  PNX441b
Produktové číslo:  PN65201002
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06