Obnoviť stránku

PANIER DES SENS Balzam na nohy Mandle 75 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

PANIER DES SENS Balzam na nohy Mandle 75 ml

Balzam na nohy Soothing Almond od francúzskej kozmetickej značky PANIER DES SENS vyniká svojou vysokou kvalitou a nádhernou vôňou. Šetrne sa stará o namáhanú a suchú pokožku nôh a dodáva jej potrebnú výživu a hydratáciu. Chráni ju pred vysušovaním, opravuje a lieči popraskané a drsné chodidlá. Zanecháva pokožku jemnú, mäkkú a vláčnu. Účinne pôsobí na boľavé a unavené nohy, oživuje ich a poskytuje im úľavu. Ošetrujúci balzam obsahuje 95 % prírodných ingrediencií, jeho zloženie je obohatené o upokojujúce výťažky zo sladkých mandlí a bambucké maslo. Prípravok je vyrábaný bez parabénov a umelých farbív, nie je testovaný na zvieratách. Rozmaznávajte pokožku svojich nôh a doprajte jej luxusnú starostlivosť. 
Aktívne látky:

  • Mandľový extrakt
  • Bambucké maslo

Použitie:
Malé množstvo balzamu naneste na suché čistá chodidlá a ľahko vmasírujte. Používajte niekoľkokrát týždenne podľa potreby.
Typ pokožky:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pokožky.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Liečivý
Účinok na Pokožka

Objem

Objem 75 ml
Kód:  xxKSPROM016
Produktové číslo:  3760062883375

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01