Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Panasonic SD-2511WXE

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SD-2511WXE

Upečte si čerstvý chlieb, kedykoľvek máte chuť

Domáca pekáreň Panasonic SD-2511WXE vám umožní pripraviť čerstvý a chrumkavý chlieb v pohodlí vášho domova. Vďaka prednastaveným programom ľahko pripravíte 17 druhov chleba s minimálnou námahou a bez špinavého riadu. Vďaka špeciálnemu bezlepkovému režimu pekáreň určite poteší celiatikov, a vyznávači zdravého životného štýlu určite uvítajú program na prípravu chleba zo špaldovej múky. Okrem chleba v pekárni pripravíte aj dokonalé ovocné kompóty a džemy.


Kľúčové vlastnosti domácej pekárne Panasonic SD-2511WXE

  • Nádoba s nepriľnavým povrchom
  • 17 automatických programov na chlieb
  • 13-hodinový časovač
  • Bezlepkový režim
  • Špeciálny program špaldová múka
  • Automatický dávkovač hrozienok, orechov
  • 3 veľkosti bochníka
  • 3 rôzne stupne prepečenia kôrky
  • Program na kompót a džem

Domáca pekáreň Panasonic ponúka 17 automatických programov na pečenie chleba

Je len na vás, či dáte prednosť klasickému pšeničnému, alebo v domácej pekárni pripravíte ražný, celozrnný, taliansky či toastový chlieb. Na tomto modeli sú po novom k dispozícii programy na prípravu rustikálneho remeselného chleba, rustikálneho chleba bez kvasníc a rustikálneho sódového chleba. Navyše môžete nastaviť 3 veľkosti bochníka a 3 stupne prepečenia kôrky, presne podľa vašich individuálnych preferencií.

Domáca pekáreň Panasonic SD-2511WXE a automatické dávkovanie ingrediencií

Domáca pekáreň Panasonic SD-2511WXE je vybavená automatickým dávkovačom orechov a hrozienok, ktorý sa postará o rovnomerné dávkovanie ingrediencií s optimálnym načasovaním. Integrovaný teplotný senzor počas prípravy sleduje okolitú teplotu a na základe nameraných hodnôt prispôsobuje proces pečenia, aby sa dosiahli dokonalé výsledky.

Pečenie chleba nikdy nebolo jednoduchšie


Pečenie chleba v pekárni Panasonic SD-2511WXE zvládne úplne každý. Stačí vložiť ingrediencie do nádoby na pečenie, zvoliť automatický program a o všetko ostatné sa domáca pekáreň postará sama. Počas prípravy pekáreň cesto spojí, uhnieti, nechá ho vykysnúť a následne upečie. Vďaka integrovanému časovaču môžete mať chlieb hotový napr. na raňajky či večeru.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Vlastnosti

Príkon 550 W
Počet hákov 2 ks
Vlastnosti Displej, Nepriľnavý povrch

Funkcie a programy

Funkcie Odložený štart
Počet programov 17
Špeciálne programy Bezlepkového chleba, džemu, Marmelády

Príslušenstvo

Príslušenstvo Hák/y na miesenie
Kód:  EAV2330j
Produktové číslo:  SD-2511WXE
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14