Obnoviť stránku

Panasonic SC-UA3E-K

5 9 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Panasonic SC-UA3E-K

Výkonný minisystém Panasonic SC-UA3E rozprúdi každú párty

Prenosný minisystém Panasonic SC-UA3E ponúka skvelé zvukové vlastnosti a veľké množstvo funkcií v štýlovom dizajne, ktorý dokonale zapadne do mestského štýlu. Špičkový výkon 300 W spoľahlivo rozklepe ako vaše kolená, tak aj susedove okenné tabule a uspokojí aj tých najnáruživejších tanečníkov, ktorí navyše s pomocou mobilnej aplikácie MAX Juke môžu sami rozhodovať, na aké hitovky si zatancujú.

Prednosti minisystému Panasonic SC-UA3E-K

  • Kompaktné rozmery a skvelý výkon 300 W
  • Technológia D.Bass Beat pre silnejšie basy
  • Moderné technológie Bluetooth a NFC
  • Skvelý spoločník na párty (mobilná aplikácia MAX Juke)
  • CD, USB, FM tuner s pamäťou na 30 staníc
  • 2 vstupy na mikrofón (funkcia Karaoke)
  • Prehľadný LCD displej s modrým podsvietením
  • Manuálny ekvalizér (Bass/Mid/Treble)
  • Diaľkové ovládanie

Panasonic SC-UA3E ponúka široké možnosti prehrávania

Vďaka jedinečnému kompaktnému vyhotoveniu s praktickým držadlom sa minisystém Panasonic SC-UA3E stane nenahraditeľným doplnkom každého večierku. Výkonné reproduktory sa postarajú o silný a jasný zvuk z takmer akéhokoľvek zdroja od CD cez USB až po bezdrôtové streamovanie hudby z mobilných zariadení cez Bluetooth rozhranie.

Panasonic SC-UA3E-K sprostredkuje dynamický zvuk, ktorý vyplní celú miestnosť

Vďaka premyslenému umiestneniu štyroch 4 cm výškových reproduktorov a dvoch 13 cm subwooferov, a ich optimálnemu uhlu, je dosiahnutý maximálne jasný zvukový výstup, ktorý bez problémov vyplní celú miestnosť. Aj napriek kompaktným rozmerom minisystému Panasonic SC-UA3E-K si môžete vychutnať dokonale vyvážený dynamický zvuk so silnými basmi.

Panasonic SC-UA3E produkuje dynamický zvuk s výkonnými basmi


Spojením špičkovej technológie DEEP BASS a premyslenej konštrukcie je dosiahnutý dynamický zvuk so silnými basmi. Špeciálny tvar reproduktorov spevňuje štruktúru a efektívne znižuje nežiadúce rezonancie. Aerodynamický port eliminuje šum vzduchu a vytvára silnejšie a čistejšie basy.

Prenosné zariadenie v štýlovom vyhotovení

Vďaka praktickému držadlu umiestnenému na prednom paneli sa minisystém Panasonic SC-UA3E-K ľahko prenáša bez toho, aby dochádzalo k rušeniu výstupu zvuku z reproduktorov. Držadlo je opatrené povrchovou úpravou, ktorá zvyšuje jeho pevnosť a zadná strana minisystému Panasonic SC-UA3E-K je tvarovaná tak, aby boli minimalizované nežiaduce rezonancie. Vďaka horizontálnemu tvaru je zariadenie veľmi stabilné, takže ho môžete položiť prakticky kamkoľvek.

Užite si karaoke s rodinou a priateľmi

Ak hostíte uzavretejšiu spoločnosť, môžete vyskúšať zábavnú funkciu karaoke a stretnúť sa spoločne v speve obľúbených hitov. Pripojte k systému Panasonic SC-UA3E-K až 2 mikrofóny, nastavte mód karaoke a tá pravá zábava môže začať. Na doladenie hudobného podkladu sú k dispozícii funkcie Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control, BGM Level Control, Mic EQ či Echo efekt.

Ovládanie playlistu cez mobilnú aplikáciu MAX Juke

Prevezmite dramaturgické opraty večierku do svojich rúk a zostavte si konzistentný playlist pomocou mobilnej aplikácie MAX Juke. S touto intuitívnu aplikáciou môžete jednoducho prehrávať hudbu z inteligentného telefónu prostredníctvom technológie Bluetooth alebo z pripojeného USB disku s využitím funkcie Jukebox Request. Funkcia Bluetooth Re-Master navyše zabezpečí vysokú kvalitu bezdrôtovo prenášanej hudby.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD, USB flash disk
Vstupy USB
Konektivita S Bluetooth
Podporované audio formáty MP3
Vlastnosti a funkcie Diaľkové ovládanie

Rádio

Typ tunera FM, RDS
Počet predvolieb 30 ×

Základné parametre

Reproduktory Vstavané
Výkon 300 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 650 mm
Výška prehrávača 196 mm
Hĺbka prehrávača 274 mm
Hmotnosť 6,1 kg
Kód:  GZ308u3
Produktové číslo:  SC-UA3E-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09