Obnoviť stránku

Panasonic SC-UA30E-K

4,6 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
184 €

Panasonic SC-UA30E-K

Prenosný Bluetooth reproduktor Panasonic SC-UA30E-K

Bluetooth reproduktor Panasonic SC-UA30E-K aj napriek svojim kompaktným rozmerom disponuje neskutočne čistým dynamickým zvukom so silnými basmi. Vďaka prenosnému dizajnu si vychutnáte vašu obľúbenú hudbu nielen doma v izbe, ale tiež treba na terase, záhrade či na chate. Okrem bezdrôtového streamovania hudby cez Bluetooth rozhranie ponúka Panasonic SC-UA30E-K možnosť prehrávania mp3 súborov z USB diskov a integrovaný FM tuner. Panasonic SC-UA30E-K je skvelé zvukové zariadenie, s ktorým si užijete chvíle pohody so svojou rodinou alebo priateľmi.

Prednosti Bluetooth reproduktora Panasonic SC-UA30E-K

  • Kompaktná a prenosná konštrukcia
  • Dvojpásmový systém s 3 reproduktormi
  • Celkový výkon 300 W
  • Digitálny zosilňovač Monoral
  • AIRQUAKE BASS a D.BASS BEAT pre silné basy
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
  • AUX vstup, USB, optický vstup
  • Integrovaný FM tuner (RDS) s pamäťou na 30 staníc
  • 2 vstupy na mikrofón (funkcia Karaoke)
  • Prednastavený 3-pásmový ekvalizér
  • Časovač vypnutia, hodiny a budík
  • Mobilná aplikácia Panasonic MAX Juke (Android)
  • Diaľkové ovládanie

Dynamický zvuk, ktorý vás obklopí

Reproduktory s technológiou Room Filling generujú silný zvuk v uhle 180° a vytvárajú neuveriteľne široké zvukové pole s intenzívnymi basmi, ktoré zaplnia celú miestnosť. Vďaka bezdrôtovej Bluetooth technológii môžete Panasonic SC-UA30E-K spárovať s televízorom Panasonic a vychutnať si dynamický zvuk pri sledovaní filmov, živých koncertov, športu a pod.

A dom sa bude otriasať v základoch

Bluetooth reproduktor Panasonic SC-UA30E disponuje technológiou AIRQUAKE BASS, ktorá sa postará o extrémne robustné basy a silné rezonancie, ktoré sú ešte zosilnené jedinečným bassreflexovým systémom. Dvojica portov odovzdáva zvuk ďalej bez toho, aby došlo k strate rezonancie zvuku generovaného spoza jednotky woofera.

Panasonic SC-UA30E-K s kompaktným dizajnom pre jednoduché prenášanie

Vďaka kompaktným rozmerom a dvom držadlám umiestneným po stranách je reproduktor Panasonic SC-UA30E-K veľmi dobre prenosný, takže si svoju obľúbenú hudbu môžete vychutnať naozaj kdekoľvek. Panasonic SC-UA30E sa stane skvelým doplnkom každého večierka, oslavy či záhradnej párty.

Mobilná aplikácia Panasonic MAX Juke

Prevezmite dramaturgické opraty večierku do svojich rúk a zostavte si konzistentný playlist pomocou mobilnej aplikácie MAX Juke.S touto intuitívnou aplikáciou môžete jednoducho prehrávať hudbu z inteligentného telefónu prostredníctvom technológie Bluetooth alebo z pripojeného USB disku s využitím funkcie Jukebox Request. FunkciaBluetooth Re-Masternavyše zabezpečí vysokú kvalitu bezdrôtovo prenášanej hudby.

Užite si karaoke s rodinou a priateľmi

Ak hostíte uzavretejšiu spoločnosť, môžete vyskúšať zábavnú funkciu karaoke a stretnúť sa spoločne v speve obľúbených hitov.Pripojte k systému PanasonicSC-UA30E-Kaž 2 mikrofóny,nastavte mód karaoke a tá pravá zábava môže začať. Na doladenie hudobného podkladu sú k dispozícii funkcie Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control, BGM Level Control, Mic EQ či Echo efekt.

Panasonic SC-UA30E-K ponúka efektné LED podsvietenie

Modré centrálne LED podsvietenie vytvorí v miestnosti úplne jedinečnú atmosféru.



Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 6,3 mm Jack, AUX, Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Podporované kodeky SBC

Charakteristika

Počet pásem 2-pásmové

Vlastnosti a funkcie

Rádio FM

Rozmery soundbaru

Šírka 26,5 cm
Hĺbka 27,2 cm
Výška 60,6 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 8 kg

Určenie

Určenie Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ309j6
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SC-UA30E-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18