Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Panasonic SC-TMAX50

4,9 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
694,90 €

Panasonic SC-TMAX50

Bluetooth reproduktor Panasonic SC-TMAX50 rozprúdi každú párty

Výkonný Bluetooth reproduktor Panasonic SC-TMAX50 je ideálnou voľbou pre všetkých priaznivcov divokých večierkov. Vďaka kompaktným rozmerom, robustnému telu a ľahkej prenosnosti ho môžete vziať kamkoľvek so sebou a rozprúdiť tanečnú zábavu so svojimi priateľmi. Okrem bezdrôtového streamovania hudby cez Bluetooth rozhranie možno prehrávať mp3 súbory z CD alebo USB diskov či počúvať obľúbené stanice vďaka integrovanému FM tuneru.

Prednosti Bluetooth reproduktora Panasonic SC-TMAX50

  • Kompaktná a prenosná konštrukcia
  • Robustný dizajn
  • AIRQUAKE BASS pre silné basy
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Pôsobivé svetelné efekty Max Dance Illumination
  • Integrovaný DJ sampler
  • FM rádio, CD mechanika, USB port s funkciou nabíjania
  • 2 vstupy na mikrofón (funkcia Karaoke)
  • AUX vstup, optický vstup
  • Mobilná aplikácia Panasonic MAX Juke
  • Diaľkové ovládanie

Panasonic SC-TMAX50 produkuje extrémne silné basy a rezonancie

Párty reproduktor Panasonic SC-TMAX50 disponuje technológiou AIRQUAKE BASS, ktorá sa postará o extrémne robustné basy a silné rezonancie, ktoré sú ešte zosilnené jedinečným bassreflexovým systémom, takže rytmus hudby ucítite v celom tele.

Špičkové materiály pre kvalitný prenos zvuku bez vibrácií

Bluetooth reproduktor Panasonic TMAX50 je vybavený dvomi 20 cm woofermi, dvomi 6 cm tweetermi a dvomi 10 cm woofermi. Jedinečná technológia Dual Drive System spracováva zvukový signál dvomi zosilňovačmi bez toho, aby došlo k strate rezonancie. Výsledkom je úctyhodný 2 000 W zvuk, ktorý vás úplne pohltí svojou dynamikou.

Užite si karaoke s rodinou a priateľmi

Pripojte k reproduktoru Panasonic SC-TMAX50 až 2 mikrofóny, nastavte mód karaoke a tá pravá zábava môže začať. Usporiadajte súťažné zápolenie v speve obľúbených hitov alebo si vychutnajte nezabudnuteľné duetá. Na doladenie hudobného podkladu sú k dispozícii funkcie Vocal Cancel, Key Control, Tempo Control, BGM Level Control, Mic EQ či Echo efekt.

Mobilná aplikácia Panasonic MAX Juke App

S intuitívnou mobilnou aplikáciou Panasonic MAX Juke App môžete cez Panasonic SC-TMAX50 jednoducho prehrávať hudbu z inteligentného mobilného zariadenia prostredníctvom technológie Bluetooth. Aplikácia umožní vytvárať playlisty, nastaviť 3-pásmový zvukový ekvalizér či ovládať DJ funkcie, ako je skrečovanie, efekty krúžiaceho zvuku alebo pridanie echo efektu.

Panasonic SC-TMAX50 poskytne svetelné efekty, ktoré rozprúdia každý večierok

Prenosný párty reproduktor Panasonic SC-TMAX50 disponuje svetelnými diódami, ktoré vyčaria rôznofarebnú svetelnú show synchronizovanú s rytmom prehrávanej hudby. Technológia MAX Dance Illumination vytvorí dokonalú tanečnú atmosféru, na ktorú len tak nezabudnete.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 6,3 mm Jack, AUX, CD, Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.2

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz
Impedancia 3 Ohm

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S mikrofónom
Ovládanie Displej

Rozmery soundbaru

Šírka 30,5 cm
Hĺbka 32,6 cm
Výška 90,4 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 20 kg

Určenie

Určenie Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ310a3
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SC-TMAX50E-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16