Obnoviť stránku

Panasonic SC-TMAX10

4,2 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
296,90 €

Panasonic SC-TMAX10

Prenosný párty reproduktor s modrým LED podsvietením

Bluetooth reproduktor Panasonic SC-TMAX10 sa vďaka vysokému 300W výkonu a 20cm wooferu s rezonujúcimi basmi postará o dokonalé ozvučenie každej poriadnej párty či vonkajšej akcie. Bezdrôtová Bluetooth technológia umožní prehrávať obľúbené skladby priamo z inteligentného telefónu alebo tabletu. Nechýba ani funkcia na karaoke čiovládaniapomocoumobilnej aplikácie MAX Juke.

Pohlcujúci zvukový zážitok

Prenosný reproduktor je vybavený 20cm wooferom a dvoma zosilňovačmi Dual Drive,ktoré vás doslova obklopia dynamickým zvukom s rezonujúcimi basmi. Basy sú umocnené unikátnou konštrukciou AIRQUAKE BASS, ktorá vytláča vzduch smerom dopredu, aby bol zážitok z počúvania čo najsilnejší.

Počúvajte hudbu kdekoľvek

Kompaktné telo so zabudovanou rukoväťou umožní ľahkú manipuláciu s reproduktorom, takže svoju obľúbenú hudbu môžete počúvať naozaj kdekoľvek. Bez problémov zaistíte ozvučenie rodinnej oslavy, záhradnej párty či posedenia v parku s vašimi priateľmi. Vo vonkajšom priestore je reproduktor možné napájať z externej powerbanky.

Funkcia karaoke

Bluetooth reproduktor Panasonic TMAX10 disponuje dvomi konektormi na pripojenie mikrofónov, takže môžete rozbehnúť aj zábavnú karaoke párty s vašimi priateľmi. Vďaka zvukovým efektom a funkcii Echo bude váš hlas znieť úplne impozantne.

Oživte každú párty

Pomocou mobilnej aplikácie MAX Juke môžete ovládať prehrávanie hudby na diaľku, nastavovať zvukové efekty či prispôsobiť ekvalizér pre dokonalý zvukový výstup. Stačí pár dotykov a stane sa z vás skúsený DJ, ktorý rozvíri každú párty a rozhýbe tanečný parket.


Kľúčové vlastnosti Bluetooth reproduktora Panasonic SC-TMAX10

  • Výkon reproduktora 300 W (RMS)
  • 20cm woofer so systémom Dual Drive
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Modré LED podsvietenie
  • 2 × 6.3mm vstup na mikrofón - funkcia karaoke
  • USB vstup na prehrávanie z flash diskov
  • FM tuner s pamäťou pre 30 rozhlasových staníc
  • Mobilná aplikácia MAX Juke (Android)
  • Praktická rukoväť na jednoduché prenášanie
  • Napájanie z powerbanky (2A a vyššie)

Modré LED podsvietenie

Modré LED podsvietenie

Efektné modré podsvietenie lemujúce reproduktor vytvorí úžasnú atmosféru, ktorá povýši vašu párty na novú úroveň. Na vrchnej strane reproduktora sa nachádzajú ovládacie tlačidlá a multifunkčný ovládač pre intuitívne nastavenie prehrávania, hlasitosti a ďalších funkcií.

Přehrávání z USB

Prehrávanie z USB diskov

Okrem bezdrôtového streamovania hudby z mobilných zariadení je reproduktor vybavený USB portom, do ktorého môžete pripojiť externý disk s vašimi obľúbenými skladbami. Nechýba ani FM tuner s pamäťou na uloženie 30 rozhlasových staníc.



Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna
Počet kanálov Samostatný reproduktor

Pripojenie

Typ pripojenia 6,3 mm Jack, AUX, CD, Digitálne optické
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 5.0

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Rádio FM
Ovládanie Diaľkový ovládač

Rozmery soundbaru

Šírka 28,5 cm
Hĺbka 58,5 cm
Výška 30,3 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 10,2 kg

Určenie

Určenie Párty

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ310a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SC-TMAX10E-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04