Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Panasonic SC-PMX92 strieborný

4,8 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
319 €

Panasonic SC-PMX92 strieborný

Výkonný mikrosystém Panasonic PMX92 s modernou Bluetooth technológiou

Digitálny mikrosystém Panasonic SC-PMX92 si na prvý pohľad zamilujete. Zaujme vás predovšetkým výbornou zvukovou kvalitou, širokými možnosťami pripojenia aj pokročilými funkciami. Panasonic SC-PMX92 je hi-fi systém vytvorený pre komfortný a individuálny prístup k počúvaniu hudby. Dokáže prehrávať CD disky aj zvukové súbory z USB diskov. Mikrosystém podporuje najmodernejší príjem digitálneho rádia DAB+ a disponuje modernou technológiou Bluetooth.

Prednosti mikrosystému Panasonic SC-PMX92 (strieborný)

  • 3-pásmové reproduktory typu Silk Dome
  • Vysoký zvukový výkon 2× 60 W
  • Digitálny zosilňovač Lincs D-Amp™ 3. generácie
  • Bassreflexový port
  • Prehrávanie z CD a USB 2.0
  • Podpora bezdrôtového streamovania cez Bluetooth
  • Funkcia Bluetooth Re-Master
  • Integrovaný FM tuner s 30 predvoľbami
  • Digitálny DAB+ tuner s 20 predvoľbami
  • Automatické prehrávanie AUX-IN
  • LCD displej
  • Optický vstup pre jednoduché pripojenie k televízoru

Panasonic PMX92 poskytuje jasný a dynamický zvuk vo vysokom rozlíšení

Panasonic PMX92 poskytuje výkonný dynamický zvuk ideálny na počúvanie hudby v špičkovej kvalite. Výškový reproduktor typu silk dome prenáša zvuk verne až do ultra vysokej frekvencie, ktorá sa bežne používa u formátov vo vysokom rozlíšení. Tento model rovnako disponuje vylepšeným algoritmom šumu signálu pre dokonalú ostrosť a čistotu zvuku.

Užite si prirodzený zvuk s minimálnym skreslením

Digitálny zosilňovač LincsD-Amp 3. generácie otvára nespočetné možnosti zvuku vo vysokom rozlíšení vďaka analýze a korekcii prehrávania v reálnom čase. Môžete si tak vychutnať svoju obľúbenú hudbu s dostatočnou hĺbkou aj priestorom, ako by ste ju počúvali naživo. Mikrosystém podporuje formáty MP3, AIFF, FLAC (až 192 kHz/24 bitov), WAV (až 192 kHz/24 bitov), DSD (5,6 MHz/2,8 MHz).

Využite celý potenciál zvuku s vysokým rozlíšením

Pri výrobe mikrosystému Panasonic PMX92 boli využité tie najkvalitnejšie komponenty, vďaka ktorým je dosiahnutá špičková kvalita prenášaného zvukového signálu. Elektrolytické kondenzátory z prvotriedneho hliníka a fóliové kondenzátory s vrstvou pokovovaného polyesteru sú predpokladom na dosiahnutie naozajstnej Hi-Fi kvality.

Bohatý zvuk zo zdrojov s vysokým rozlíšením

Mikrosystém Panasonic PMX92 disponuje jedinečným prevodníkom DAC, vďaka čomu si vychutnáte detailný a bohatý zvuk moderných zvukových formátov s vysokým rozlíšením, ako sú DSD, FLAC, WAV a AIFF.

Panasonic PMX92 s bezdrôtovou technológiou Bluetooth

Vďaka integrovanému Bluetooth rozhraniu môžete streamovať obľúbenú hudbu priamo z vášho smartfónu či tabletu cez mobilnú aplikáciu Panasonic Music Streaming. Funkcia Bluetooth® Re-Master navyše kompenzuje signály, ktoré sa stratia pri kompresii dát počas streamovania zvuku, takže si môžete vždy vychutnať hudbu vo vysokej kvalite.

Funkcia automatického prehrávania AUX-IN

Prostredníctvom AUX-IN rozhrania môžete k systému pripojiť ďalšie audio alebo streamovacie zariadenia, ako sú MP3 prehrávače alebo Chromecast Audio. Vypnutý mikrosystém navyše dokáže rozpoznať zvukový signál, takže sa po pripojení zariadenia do AUX-in rozhrania automaticky zapne a začne prehrávať hudbu.

Panasonic PMX92 možno prepojiť s televízorom

Panasonic PMX92 disponuje optickými vstupmi, takže ho môžete jednoducho prepojiť s vašim televízorom a vylepšiť tak kvalitu zvukového výstupu pre lepšie zážitky pri sledovaní filmov, športových stretnutí či hudobných relácií.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Reproduktory Externý
Výkon 120 W

Rádio

Typ tunera FM, DAB+, RDS
Počet predvolieb 50 ×

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD, USB flash disk
Vstupy Toslink, RCA/Cinch, USB
Výstupy Reproduktory, Slúchadlá
Konektivita S Bluetooth
Podporované audio formáty AIF, DSD, FLAC, MP3
Vlastnosti a funkcie Automatické ladenie, Diaľkové ovládanie

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 211 mm
Výška prehrávača 114 mm
Hĺbka prehrávača 267 mm
Šírka reproduktorov 161 mm
Výška reproduktorov 238 mm
Hĺbka reproduktorov 262 mm
Hmotnosť 8 kg

Farba

Farba Strieborná
Kód:  GZ306y82d
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SC-PMX92EG-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07