Obnoviť stránku

Panasonic SC-PMX92 čierny

4,8 31 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
318,90 €

Panasonic SC-PMX92 čierny

Výkonný mikrosystém Panasonic PMX92EG-K s modernou Bluetooth technológiou

Digitálny mikrosystém Panasonic SC-PMX92EG-K si na prvý pohľad zamilujete. Zaujme vás predovšetkým výbornou zvukovou kvalitou, širokými možnosťami pripojenia aj pokročilými funkciami. Panasonic SC-PMX92EG-K je hi-fi systém vytvorený pre komfortný a individuálny prístup k počúvaniu hudby. Dokáže prehrávať CD disky aj zvukové súbory z USB diskov. Mikrosystém podporuje najmodernejší príjem digitálneho rádia DAB+ a disponuje modernou technológiou Bluetooth.

Prednosti mikrosystému Panasonic SC-PMX92EG-K (čierny)

  • 3-pásmové reproduktory typu Silk Dome
  • Vysoký zvukový výkon 2× 60 W
  • Digitálny zosilňovač Lincs D-Amp™ 3. generácie
  • Bassreflexový port
  • Prehrávanie z CD a USB 2.0
  • Podpora bezdrôtového streamovania cez Bluetooth
  • Funkcia Bluetooth Re-Master
  • Integrovaný FM tuner s 30 predvoľbami
  • Digitálny DAB+ tuner s 20 predvoľbami
  • Automatické prehrávanie AUX-IN
  • LCD displej
  • Optický vstup pre jednoduché pripojenie k televízoru

Panasonic SC-PMX92EG-K poskytuje jasný a dynamický zvuk vo vysokom rozlíšení

Panasonic SC-PMX92EG-K poskytuje výkonný dynamický zvuk ideálny na počúvanie hudby v špičkovej kvalite. Výškový reproduktor typu silk dome prenáša zvuk verne až do ultra vysokej frekvencie, ktorá sa bežne používa vo formátoch vo vysokom rozlíšení. Tento model rovnako disponuje vylepšeným algoritmom šumu signálu pre dokonalú ostrosť a čistotu zvuku.

Užite si prirodzený zvuk s minimálnym skreslením

Digitálny zosilňovač LincsD-Amp 3. generácie otvára nespočetné možnosti zvuku vo vysokom rozlíšení vďaka analýze a korekcii prehrávania v reálnom čase. Môžete si tak vychutnať svoju obľúbenú hudbu s dostatočnou hĺbkou aj priestorom, ako by ste ju počúvali naživo. Mikrosystém podporuje formáty MP3, AIFF, FLAC (až 192 kHz/24 bitov), WAV (až 192 kHz/24 bitov), DSD (5,6 MHz/2,8 MHz).

Využite celý potenciál zvuku s vysokým rozlíšením

Pri výrobe mikrosystému Panasonic PMX92EG-K boli využité tie najkvalitnejšie komponenty, vďaka ktorým je dosiahnutá špičková kvalita prenášaného zvukového signálu. Elektrolytické kondenzátory z prvotriedneho hliníka a fóliové kondenzátory s vrstvou pokovovaného polyesteru sú predpokladom na dosiahnutie naozajstnej Hi-Fi kvality.

Zvuk ve vysokém rozlišení

Bohatý zvuk zo zdrojov s vysokým rozlíšením

Mikrosystém Panasonic SC-PMX92EG-K disponuje jedinečným prevodníkom DAC, vďaka čomu si vychutnáte detailný a bohatý zvuk moderných zvukových formátov s vysokým rozlíšením, ako sú DSD, FLAC, WAV a AIFF.

Panasonic SC-PMX92EG-K s bezdrôtovou technológiou Bluetooth

Vďaka integrovanému Bluetooth rozhraniu môžete streamovať obľúbenú hudbu priamo z vášho smartfónu či tabletu cez mobilnú aplikáciu Panasonic Music Streaming. Funkcia Bluetooth® Re-Master navyše kompenzuje signály, ktoré sa stratia pri kompresii dát počas streamovania zvuku, takže si môžete vždy vychutnať hudbu vo vysokej kvalite.

Funkcia automatického prehrávania AUX-IN

Prostredníctvom AUX-IN rozhranie môžete k systému pripojiť ďalšie audio alebo streamovacie zariadenia, ako sú MP3 prehrávače alebo Chromecast Audio. Vypnutý mikrosystém navyše dokáže rozpoznať zvukový signál, takže sa po pripojení zariadenia do AUX-in rozhrania automaticky zapne a začne prehrávať hudbu.

Panasonic SC-PMX92EG-K je možné prepojiť s televízorom

Panasonic SC-PMX92EG-K disponuje optickými vstupmi, takže ho môžete jednoducho prepojiť s vašim televízorom a vylepšiť tak kvalitu zvukového výstupu pre lepšie zážitky pri sledovaní filmov, športových stretnutí či hudobných relácií.


Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Reproduktory Externý
Výkon 120 W

Rádio

Typ tunera FM, DAB+, RDS
Počet predvolieb 50 ×

Pripojenie a prehrávanie

Prehrávané médiá CD, USB flash disk
Vstupy Toslink, RCA/Cinch, USB
Výstupy Reproduktory, Slúchadlá
Konektivita S Bluetooth
Podporované audio formáty AIF, DSD, FLAC, MP3
Vlastnosti a funkcie Automatické ladenie, Diaľkové ovládanie

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 211 mm
Výška prehrávača 114 mm
Hĺbka prehrávača 267 mm
Šírka reproduktorov 161 mm
Výška reproduktorov 238 mm
Hĺbka reproduktorov 262 mm
Hmotnosť 8 kg

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ306y82c
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SC-PMX92EG-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12