Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Panasonic SC-HTB900

5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
867,90 €

Panasonic SC-HTB900

Skvelý zvukový výkon v kompaktnom tele

Nestačí vám kvalita zvukového výstupu vášho televízora, ale zároveň si nechcete kupovať domáce kino, ktoré by vám v obývačke zaberalo veľa miesta? Nový elegantný soundbar deltovitého dizajnu Panasonic SC-HTB900 predstavuje ideálny kompromis. Nezaberie veľa miesta, ale zároveň poskytne dostatočný výkon a prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok pri sledovaní filmov o niekoľko priečok vyššie ako reproduktory zabudované v televízii.

Prednosti soudbaru Panasonic SC-HTB900

  • Kompaktný 3.1-kanálový soundbar pre maximálny zvukový zážitok
  • Plne digitálny zosilňovač JENO engine
  • 6 stredových a 2 výškové reproduktory
  • Celkový výkon 505 W pre verný a plný zvuk
  • Bezdrôtový subwoofer zaisťujúci silné basy
  • Integrovaný Chromecast Build-in
  • Bezdrôtová technológia Bluetooth a WiFi
  • Podpora hlasového asistenta Google
  • Podpora zvukových formátov Dolby Atmos, DTS X, DTS Virtual X
  • Funkcia Pass Through pre neskreslený priechod 4K rozlíšenie
  • 2× HDMI, optický vstup
  • Bassreflexový port

Vychutnajte si dynamický a pohlcujúci zvuk ako v kine

Panasonic SC-HTB900 podporuje najmodernejšie formáty Dolby Atmos a DTS: X, ktoré sa postarajú o priestorové šírenie zvuku vo všetkých smeroch. Výsledkom je silný dynamický zvuk, ktorý vás pohltí a navodí perfektný zážitok, ako by ste sa nachádzali v digitálnom kine.

Prvotriedna kvalita zvuku ako dedičstvo spoločnosti Technics

Soudbar Panasonic HTB900 zdedil koncepciu od preslávenej značky Technics a vyladili ho jej špecializovaní zvukári. Vďaka tomu si môžete vychutnať prvotriedny zvuk v špičkovej kvalite, ktorý spĺňa slogan Tuned by Technics. Vlastnosti zvukového panelu sú dokonale prispôsobené tak, aby zariadenie integrovalo zvuk i video a poskytlo vám ešte realistickejší zážitok pri sledovaní audiovizuálneho obsahu.

Panasonic SC-HTB900 disponuje digitálnym zosilňovačom JENO Engine

Na dosiahnutie precíznej reprodukcie zvuku je soundbar Panasonic SC-HTB900 vybavený plne digitálnym zosilňovačom JENO Engine značky Technics, ktorý verne reprodukuje zdroje zvuku vo vysokom rozlíšení. Vďaka obvodu na zníženie vibrácií je dosiahnutá maximálna čistota zvuku v celom počuteľnom pásme. Korigované sú aj odchýlky generované počas konverzie pulzne šírkovej modulácie (PWM). Vďaka tomu si vychutnáte dokonale vyladený zvuk aj s tými najmenšími detailmi.

Výkonný zvuk soundbar Panasonic SC-HTB900 vás vtiahne do deja

Aj napriek svojim kompaktným rozmerom sa táto zostava pýši celkovým výkonom 505 W. Tri nezávislé 6,5 cm reproduktory a 2 postranné výškové meniče skryté v útlom tele spolu s výkonným bezdrôtovým subwooferom naplnia vašu obývačku čistým, bohatým a plným zvukom, ktorý vás vtiahne do sveta premietaného filmu.

Bezdrôtový subwoofer so silnými basmi

Samostatný bezdrôtový subwoofer, ktorý je nasmerovaný k podlahe, sa postará o reprodukciu silných basov, ktoré vznikajú uvoľnením zvuku z reproduktora a portu smerom nadol. Spevnený plášť jednotky s voštinovou rebrovitou konštrukciou znižuje vplyv vibrácií, aby bola dosiahnutá maximálna čistota zvukového výstupu.

Inovatívne vyhotovenie zlepšujúce rozsah nízkych frekvencií

Vďaka vylepšeným frekvenčným vlastnostiam reproduktorov v hlavnej jednotke a prestavenému systému podpory kužeľov je rozšírený rozsah nízkych frekvencií. Zreteľne tak budete počuť hovorené slovo, vrátane hlbokých mužských hlasov, ktoré predtým prehrával subwoofer.

Panasonic SC-HTM900 je možné nainštalovať na stenu

Soundbar Panasonic SC-HTB900 na prvý pohľad zaujme minimalistickým úzkym dizajnom, ktorý skvele zapadne do každého moderného interiéru a stane sa atraktívnym doplnkom vášho televízora. Na zachovanie čistoty interiéru možno zvukový panel ľahko pripevniť na stenu.

Bezdrôtové Bluetooth rozhranie

Výrobca vybavil soundbar Panasonic SC-HTB900 rozhraním Bluetooth, ktoré skvele poslúži na bezdrôtové prehrávanie vašej obľúbenej hudby z mobilného telefónu, tabletu či notebooku. Nainštalujte si mobilnú aplikáciu Panasonic Music Streaming a vytvorte si playlist obľúbených skladieb alebo ľubovoľne meňte ich poradie.

Integrované zariadenie Chromecast Built-in

Soundbar Panasonic SC-HTB900 je vybavený integrovaným zariadením Chromecast Built-in, ktoré umožňuje streamovať hudbu z obľúbených online služieb Spotify, Deezer, Google Play a ďalších priamo z vášho inteligentného mobilného zariadenia. Nechýba ani podpora prehrávania zvuku vo vysokom rozlíšení, takže si hudbu môžete vždy vychutnať v maximálnej kvalite. Vďaka synchronizačnej funkcii Multiroom možno vytvoriť skupinu kompatibilných zariadení, a prehrávať tak rovnakú skladbu z niekoľkých reproduktorov.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi, Chromecast

Charakteristika

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Atmos, DTS: X, DTS Virtual X

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Hmotnosť

Celková hmotnosť 6 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Vstupy

HDMI 2 ×
Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  GZ309h3a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SC-HTB900EGK
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17