Obnoviť stránku

Panasonic SC-HTB510

4,8 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
282,90 €

Panasonic SC-HTB510

Skvelý zvukový výkon v kompaktnom tele

Nestačí vám kvalita zvukového výstupu vášho televízora, ale zároveň si nechcete kupovať domáce kino, ktoré by vám v obývačke zaberalo veľa miesta? Nový elegantný soundbar Panasonic SC-HTB510 predstavuje ideálny kompromis. Nezaberie veľa miesta, ale zároveň poskytne dostatočný výkon a prvotriedny zvuk, ktorý posunie váš zvukový zážitok pri sledovaní filmov o niekoľko priečok vyššie ako reproduktory zabudované v televízii.

Prednosti soudbaru Panasonic SC-HTB510

  • Elegantný 2.1-kanálový soundbar pre maximálny zvukový zážitok
  • Kompaktné rozmery
  • Celkový výkon 240 W
  • Bezdrôtový subwoofer zaisťujúci silné basy
  • Integrovaný Chromecast Build-in
  • Technológia Bluetooth pre bezdrôtové streamovanie hudby z mobilných zariadení
  • Podpora hlasového asistenta Google
  • 1× HDMI, optický vstup, WiFi
  • Bassreflexový port

Vychutnajte si dynamický a pohlcujúci zvuk ako v kine

Zostava Panasonic SC-HTB510 je zložená zo zvukového panelu s 2.1 kanálmi a silného bezdrôtového subwoofera. Kombináciou týchto jednotiek je vytvorený čistý, bohatý a plný zvuk, ktorý vás úplne pohltí. Výstup je oveľa dynamickejší a pôsobivejší než zvuk zo štandardných televíznych reproduktorov.

Panasonic SC-HTB510 ponúka dokonale vyladený zvuk

Reproduktorový systém bol dokonale vyladený pre presnejšiu reprodukciu frekvencií v nízkom aj strednom až vysokom rozsahu. Vďaka tomu si môžete vychutnať dokonale čistý a dynamický zvuk, ktorý navodí realistickejší zážitok pri sledovaní filmov. Zvýšením výkonu zosilňovača sú navyše dosiahnuté silnejšie basy a lepšia priestorovosť zvuku.

Bezdrôtový subwoofer so silnými basmi

Samostatný bezdrôtový subwoofer, ktorý je nasmerovaný k podlahe, sa postará o reprodukciu silných basov, ktoré vznikajú uvoľnením zvuku z reproduktora a portu smerom nadol. Vďaka bezdrôtovému vyhotoveniu môžete subwoofer umiestniť na ľubovoľné miesto v miestnosti a neobmedzovať sa obťažujúcimi káblami.

Integrované zariadenie Chromecast Built-in

Soundbar Panasonic SC-HTB510 je vybavený integrovaným zariadením Chromecast Built-in, ktoré umožňuje streamovať hudbu z obľúbených online služieb Spotify, Deezer, Google Play a ďalších priamo z vášho inteligentného mobilného zariadenia. Nechýba ani podpora prehrávania zvuku vo vysokom rozlíšení, takže si hudbu môžete vždy vychutnať v maximálnej kvalite. Vďaka synchronizačnej funkcii Multiroom možno vytvoriť skupinu kompatibilných zariadení, a prehrávať tak rovnakú skladbu z niekoľkých reproduktorov.

Panasonic SC-HTB510 disponuje bezdrôtovým Bluetooth rozhraním

Výrobca soundbar Panasonic SC-HTB510 vybavil rozhraním Bluetooth, ktoré skvele poslúži na bezdrôtové prehrávanie vašej obľúbenej hudby z mobilného telefónu, tabletu či notebooku. Nainštalujte si mobilnú aplikáciu Panasonic Music Streaming a vytvorte si playlist obľúbených skladieb alebo ľubovoľne meňte ich poradie.

Podpora ovládania hlasovými príkazmi

Po prepojení soundbaru s inteligentným reproduktorom Panasonic (voliteľné príslušenstvo), ktorý využíva aplikácia Google Assistant alebo Google Home, získate možnosť ovládať prehrávanie hudby pomocou jednoduchých hlasových príkazov. Ľahko tak môžete ovládať streamovanie hudby z obľúbených služieb bez nutnosti hľadania mobilného zariadenia.


Parametre a špecifikácia

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia Digitálne optické, HDMI
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth, WiFi
USB 1 ×

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.1
Podporované kodeky AAC, FLAC, MP3

Charakteristika

Impedancia 9 Ohm

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S ARC
Formáty priestorového zvuku Dolby Digital, DTS
Ovládanie Diaľkový ovládač

Subwoofer

Typ subwoofera Aktívny
Pripojenie subwoofera Bezdrôtový

Rozmery soundbaru

Šírka 85,3 cm
Hĺbka 9 cm
Výška 6,05 cm

Hmotnosť

Celková hmotnosť 6,7 kg

Určenie

Určenie K TV

Farba

Farba Čierna

Balenie

Počet reproduktorov 1 ks

Vstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×

Výstupy

HDMI 1 ×
Optické digitálne audio 1 ×
Kód:  GZ309f4
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  SC-HTB510
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04