Obnoviť stránku

Panasonic SC-HC402EG-K

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HC402EG-K

Dovoľte nám predstaviť vám novú generáciu veľmi obľúbených mikrosystémov od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Panasonic, ktorá je špičkou vo svojom odbore. Tento mikrosystém je vybavený lepšími technológiami, kvalitnejšou konštrukciou a novým farebným vyhotovením. Jedná sa o ideálneho spoločníka každej dizajnovo ladenej domácnosti, v ktorej sa postará o prednes vynikajúcej kvality.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompaktné rozmery, skvelý výkon a novodobý dizajn v jednom
  • Možnosť inštalácie na stenu
  • Kvalitný zosilňovač LincsD-Amp
  • Moderný dizajn a technológia Bluetooth
  • Music Streaming s aplikáciou Panasonic Music Streaming App
  • FM tuner s 30 predvoľbami a DAB+ s 20 stanicami

Zosilňovač LincsD-Amp 3. generácie

Tretia generácia zosilňovačov triedy D sa postará o vysoký výkon s minimálnym skreslením. Vďaka nemu budete počuť všetko presne ako na nahrávke. Stačí sa pohodlne usadiť a počúvať zvuk s vyššou hĺbkou a maximálnou zreteľnosťou. Systém využíva jednopásmový systém s 1 reproduktorom (bassreflexový), ktorý efektívne odstraňuje nežiaduce vibrácie a zvuky reflexných otvorov. Súčasne silno reprodukuje naozaj hlboké tóny a dopĺňa celú scenériu o najhlbšie pásmo. Užite si vašich obľúbených hudobných interpretov, ako nikdy predtým.

Poradí si s mnohými formátmi

Mikrosystém SC-HC400EG cez svoje minimálne rozmery produkuje naozaj silný zvuk, ktorým sa môže rovnať mnohých väčším súrodencom. Poradí si nielen s klasickými audio CD, ale aj s formátom MP3, ktorý môžete navyše prostredníctvom USB prehrávať aj z prenosných flash diskov. Pomocou zabudovaného adaptéra bezdrôtovej technológie Bluetooth budete môcť prehrávať hudbu z inteligentných zariadení priamo z pohodlia vášho gauča. Streaming vám ešte uľahčia Panasonic Music Streaming App z portálu Google play.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita S Bluetooth
Podporované audio formáty MP3

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 30 ×

Základné parametre

Výkon 40 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 420 mm
Výška prehrávača 225 mm
Hĺbka prehrávača 102 mm
Hmotnosť 2,4 kg
Kód:  GZ308n5g
Produktové číslo:  SC-HC402EG-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01