Obnoviť stránku

Panasonic SC-HC395EG-S strieborná

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HC395EG-S strieborná

Predstavujeme vám novú generáciu veľmi obľúbených mikrosystémov od spoločnosti Panasonic z radu HC39E. Je ňou novinka HC395EG, ktorá je vybavená lepšími technológiami, kvalitnejšou konštrukciou a novým farebným vyhotovením.

Kľúčové vlastnosti

  • Bluetooth
  • NFC
  • Music Streaming
  • Zosilňovač LincsD-Amp
  • Reprobedne z bambusovo-uhlíkových nanovlákien
  • Duálny pasívny radiátor

Nová generácia dokonalosti

HC395EG je oproti svojmu predchodcovi vybavená perfektnými repro bedňami z bambusovo-uhlíkových nanovlákien. Tie zaisťujú úchvatný prenos zvuku a veľmi ľahkú konštrukciu. To ale samozrejme nie je všetko. Novinkou je hlavne zdokonalené softvérové vybavenie. Skvelý systém MP3 Re-Master zaistí maximálnu kvalitu prehrávanej hudby, ktorú ešte vylepší Pure Direct Sound System.

Hudba odkiaľkoľvek a z čohokoľvek

Mikrosystém SC-HC395EG napriek minimálnym rozmerom produkuje naozaj silný zvuk, ktorým sa môže rovnať mnohým väčším súrodencom. Poradí si nielen s klasickými audio CD, ale aj s formátom MP3, ktorý môžete navyše prostredníctvom USB prehrávať aj z prenosných flash diskov.

Pomocou zabudovaného adaptéra bezdrôtovej technológie bluetooth budete môcť prehrávať hudbu z inteligentných zariadení priamo z pohodlia vášho gauča. Streaming vám ešte uľahčí Panasonic Music Streaming App z portálu Google play. Na párovanie navyše môžete využiť aj technológiu NFC, ktorá nadviaže spojenie po jednoduchom dotyku s požadovaným zariadením.

LincsD-Amp 2. generácie a duálny pasívny radiátor

Druhá generácia zosilňovača triedy D sa postará o vysoký výkon s minimálnym skreslením. Vďaka nemu budete počuť všetky nuansy hudby presne ako na nahrávke. Stačí sa pohodlne usadiť a počúvať zvuk s vyššou hĺbkou a maximálnu zreteľnosťou.

Systém využíva duálny pasívny radiátor, ktorý efektívne odstraňuje nežiadúce vibrácie a zvuky reflexných otvorov. Súčasne reprodukuje silne naozaj hlboké tóny a dopĺňa celú scenériu o najhlbšie pásmo.

Štíhly a elegantný

Idevo ideálneho spoločníka dizajnovo ladenej domácnosti, v ktorej sa postará o prednes vynikajúcej kvality. V minimalisticky riešených interiéroch iste oceníte možnosť upevnenia na stenu.

 

Parametre a špecifikácia

Pripojenie a prehrávanie

Konektivita S Bluetooth

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 30 ×

Základné parametre

Výkon 40 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 500 mm
Výška prehrávača 205 mm
Hĺbka prehrávača 92 mm
Hmotnosť 2,5 kg
Kód:  GZ308n31
Produktové číslo:  SC-HC395EG-S
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16