Obnoviť stránku

Panasonic SC-HC195EG-W biela

4,6 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic SC-HC195EG-W biela

Predstavujeme vám novú generáciu veľmi obľúbených mikrosystémov od spoločnosti Panasonic z radu SC-HC. Je ňou novinka HC195EG, ktorá je určená pre používateľov, ktorý nepotrebujú Bluetooth, NFC a podobné vymoženosti, očakávajú však elegantný dizajn a výborný zvuk.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný mikrosystém s výkonom 20 W
  • Reproduktory s 8 cm širokopásmovým meničom
  • Funkcia Re-Master pre vylepšenie zvuku
  • FM tuner s 30 predvoľbami
  • Možnosť montáže na stenu

Rádio, CD, flash disk

Mikrosystém SC-HC195EG napriek svojim minimálnym rozmerom produkuje naozaj silný zvuk, ktorým sa môže rovnať mnohých väčším súrodencom. Je vybavený FM tunerom s pamäťou na 30 staníc s RDS. Okrem toho si poradí nielen s klasickými audio CD, ale aj s formátom MP3, ktorý môžete navyše prostredníctvom USB prehrávať aj z prenosných flash diskov. Skvelý systém MP3 Re-Master zabezpečuje maximálnu kvalitu prehrávanej hudby, ktorú ešte vylepší Pure Direct Sound System.

Štíhly a elegantný

Jedná sa o ideálneho spoločníka každej dizajnovo vybavenej domácnosti, v ktorej sa postará o prednes vynikajúcej kvality. V minimalisticky riešených interiéroch iste oceníte možnosť upevnenia na stenu.

Parametre a špecifikácia

Rádio

Typ tunera FM
Počet predvolieb 30 ×

Základné parametre

Výkon 20 W

Rozmery a hmotnosť

Šírka prehrávača 400 mm
Výška prehrávača 197 mm
Výška reproduktorov 80 mm
Hmotnosť 1,9 kg
Kód:  GZ308j51
Produktové číslo:  SC-HC195EG-W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18