Obnoviť stránku

Panasonic SC-ALL8EG-K čierny

3,7 3 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Panasonic SC-ALL8EG-K čierny

Bezdrôtový reproduktor Panasonic SC-ALL8EG-K prináša úchvatný zvuk a vytvorí štýlovú atmosféru na večierku, pikniku, ale aj pri pohodovom domácom počúvaní. Vďaka exkluzívnemu spracovanie skvele doplní každý moderný interiér. Päťpásmový systém v sebe zahŕňa párový reproduktor výškový a basový, ale navrch pridáva aj poriadne hutný subwoofer. Zvukový signál sa následne rozdelia do akustických pásiem od basov po výšky, aby každý reproduktor vytváral bohatý a čistejší zvuk. Kompaktná konštrukcia zaisťuje ľahkú prenosnosť a vďaka bezdrôtovej technológii odpadá nutnosť otravných káblov.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšíriteľný bezdrôtový systém pre viac miestností
  • Elegantné a flexibilné prevedenie
  • 2. generácia technológie LincsD-Amp
  • Jednoduché napojenie na webové streamovacie služby
  • Možnosť montáže na stenu

Váš hudobný všeumelec

Mocná funkcia AllPlay umožňuje jednoduchú konfiguráciu prehrávanie hudby vo viacerých miestnostiach a dokonca z viacerých digitálnych zdrojov hudby. Internetové rádiá, Spotify a podobné služby si teraz budete užívať v každom kúte svojho obydlia . Keď počúvate hudbu z chytrého zariadení do slúchadiel mimo domova, tak po návrate sa môžete okamžite prepnúť na bezdrôtový reproduktor priamo z obrazovky danej aplikácie. Ľahké a úplne návykové.
Výrobok je kompatibilný s funkciou WPS , Takže sa dá do Wi-Fi pripojiť jednoduchým stlačením tlačidla. Pre bezproblémový prístup k internetu sa navyše skvele hodí duálny Wi-Fi, v ktorej nehrozí zarušeniu prenosového pásma. Vo vybavenejších domácnostiach možno využiť aj klasický sieťový konektor pre zapojenie do drôtové počítačovej siete.

Kód:  GZ309i4
Produktové číslo:  SC-ALL8EG-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09