Obnoviť stránku

Panasonic RP-HXS400E-W biela

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-HXS400E-W biela

 Panasonic RP-HXS400E-W

Výkonná slúchadlá v luxusnom dizajne

Výkonná slúchadlá v luxusnom dizajne sú ideálnou voľbou pre tých, ktorí okrem kvalitného audio zážitku ocenia aj svojbytný, čistý vzhled. Slúchadlá majú kompaktný a ľahkú konštrukciu a sú tak vhodné pre použitie aj vonku.


Kvalitné počúvanie a pohodlné nosenie

O reprodukciu zvuku sa starajú 40mm meniče s neodymovými magnetmi, ktoré vám sprostredkujú všetko v perfektnej kvalite doma i na ulici. Pritom je jedno, pri akej hlasitosti si púšťate hudbu. Všetko je ukryté pod pohodlným polyuretánovým polstrovaním náušníkov a keď k tomu pridáme aj výstelku hlavového mostu, ich nosenie bude pohodlné aj po dlhých hodinách.

 Panasonic RP-HXS400E-W

 Panasonic RP-HXS400E-W

Kábel, ktorý sa nezamotáva

Iste poznáte situáciu, keď vytiahnete slúchadlá z vrecka a čaká vás nepríjemné rozmotávanie. S týmto plochým káblom s dĺžkou 1,2 m sa vám to nestane, namiesto toho sa môžete venovať príjemnejším činnostiam. Koncovka je opatrená 3,5 mm jack konektorom, a tak slúchadlá môžete použiť takmer so všetkým, vrátane smartfónu, tabletu, MP3 prehrávača alebo notebooku.


vlastnosti

  • nízka hmotnosť
  • kompaktné rozmery
  • Zloženie do plochého stavu
  • Plochý kábel, ktorý sa nezamotáva

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  GZ819i63
Produktové číslo:  RP-HXS400E-W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19