Obnoviť stránku

Panasonic RP-HJE190E-K

4,4 9 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-HJE190E-K

Panasonic RP-HJE190E sú veľmi ľahké a elegantné slúchadlá s moderným dizajnom z produkcie renomovanej firmy Panasonic. Vybrať si môžete z celkom piatich farebných vyhotovení (čierna, biela, červená, modrá alebo fialová), medzi ktorými určite zvolíte tie zodpovedajúce vášmu štýlu.
Aby slúchadlá dokonale pasovala presne do vašich uší, dodávajú sa s tromi veľkosťami mäkkých pohodlných koncoviek, ktoré vďaka konštrukcii ErgoFit poskytujú maximálny komfort pre dlhé hodiny počúvania a tiež výborne utlmia okolité zvuky. Slúchadlá zaujmú veľkým frekvenčným rozsahom a veľmi kvalitným zvukom aj pri reprodukcii basov vďaka 10 mm zvukovým meničom s neodymovými magnetmi. Slúchadlá sú zakončené 3,5 mm pozláteným jack konektorom.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ817f2
Produktové číslo:  RP-HJE190E-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01