Obnoviť stránku

Panasonic RP-HF300E-W biele

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-HF300E-W biele

Spoločnosť Panasonic pre nás pripravila naozaj štýlové slúchadlá za prijateľnú cenu. Požadujete za svoje peniaze maximum kvality nielen čo sa týka výkonu, ale aj dizajnu a pohodlia? V tom prípade ste na správnom mieste. Slúchadlá ponúkajú kvalitnú reprodukciu obľúbených skladieb vo vysokom rozlíšení, pri ktorej budete počuť naozaj každučký detail. Kombinácia niekoľkých faktorov zaisťuje to pravé orechové pre vaše uši – počnúc 30 mm reproduktorom, neodymovými magnetmi či širokým frekvenčným rozsahom končiac.

Kľúčové vlastnosti

  • Slúchadlá pre telefóny, tablety, počítače aj notebooky
  • Moderný, štýlový a elegantný vzhľad
  • Kábel odolávajúci zamotaniu
  • Kvalitné 30 mm meniče
  • Precízne čalúnenie, skladacia konštrukcia
  • Výškovo nastaviteľný most

Pripojte vašich elektronických miláčikov 

Vysoká kompatibilita je zaručená pozláteným 3,5 mm jack konektorom, vďaka ktorému môžete pripojiť slúchadlá k najrôznejším elektronickým zariadeniam. Svoje využitie tak nájdu aj pri počúvaní vašich obľúbených piesní napríklad z MP3 prehrávačov, notebooku, mobilného telefónu či z tabletu. 

Pohodlie po celý čas počúvania

Tieto parádne slúchadlá vynikajú nielen svojím výkonom, ale výrobcovia kládli dôraz aj na pohodlie pri ich nosení. Precízne čalúnenie obklopí vaše uši a neprepustí žiadny nežiaduci vonkajší zvuk. Ani pri dlhom nosení vás nebude nič obmedzovať a utláčať. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia náhlavného pásku umožňujúceho posúvať polohu reproduktorov, aby sedeli priamo na ušiach. Skladací mechanizmus navyše uľahčuje zloženie slúchadiel pri prenášaní.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela
Kód:  GZ816g3
Produktové číslo:  RP-HF300E-W
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07