Obnoviť stránku

Panasonic RP-HD605N čierne

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-HD605N čierne


Prémiové bezdrôtové slúchadlá Panasonic RP-HD605N

Máme skutočnú lahôdku pre všetkých vyznávačov toho najlepšieho zvuku, ktorí však nechcú byť väčšinu času spútaní káblom. Bezdrôtové slúchadlá Panasonic RP-HD605N sú vybavené adaptívnym systémom tlmenia okolitého hluku a majú čistý a kvalitný zvuk s vysokým rozlíšením pri bezdrôtovom pripojení cez Bluetooth.



Slúchadlá Panasonic RP-HD605N ponúknu vernú kópiu originálneho zvuku

Pri väčšine bezdrôtových slúchadiel je na prvé počutie zrejmé, že dochádza k znateľnému poklesu kvality reprodukovanej hudby. To však nie je prípad slúchadiel Panasonic RP-HD605N. Sú totiž plne kompatibilné s najmodernejšími formátmi LDAC a aptX HD, ktoré podporujú prenos zvuku vo vysokom rozlíšení. Slúchadlá Panasonic RP-HD605N sú osadené meničmi s veľkosťou 40 mm s udávaným frekvenčným rozsahom 4 – 40 000 Hz.



Funkčné gestá

V okamihu, keď je aktívne potlačenie hluku a niekto s vami chce hovoriť, nie je potrebné dávať slúchadlá dole z hlavy – postačí iba celú pravú mušľu prekryť dlaňou, čím aktivujete prenos vonkajších zvukov priamo do slúchadla a zároveň sa stlmí prehrávaná hudba. Funkciu Ambient Sound Enhancer si môžete nastaviť tak, aby ste okolité zvuky počuli po celú dobu, takže si slúchadlá nemusíte dávať dole zakaždým, keď idete von. Na slúchadlách nechýba ani podpora na hlasové ovládanie, napríklad pomocou asistentky Siri.



Panasonic RP-HD605N

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!


Bezdrôtové slúchadlá Panasonic RP-HD605N s extrémnou výdržou batérie

So zapnutým systémom potlačenia okolitého hluku vydržia bezdrôtové slúchadlá Panasonic RP-HD605N približne 20 hodín čistého času prehrávania. Vďaka rýchlonabíjaniu možno ale slúchadlá už po 15 minútach v nabíjačke používať ďalšie 2 hodiny.


Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ slúchadiel

Vyhotovenie Okolo uší
Konštrukcia Uzatvorená
Mikrofón Áno

Pripojenie

Typ pripojenia Bluetooth
Vedenie kábla Jednostranné (do jednej mušle)
Odnímateľný kábel Áno

Vlastnosti a funkcie

Potlačenie hluku Aktívne (ANC)
Ďalšie vlastnosti Otočné mušle, Skladacia konštrukcia

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do 40 000 Hz
Citlivosť 99 dB/mW
Impedancia 38 Ohm

Charakteristika mikrofónu

Konštrukcia mikrofónu Integrovaný
Smerová charakteristika Všesmerové snímanie

Hmotnosť

Hmotnosť 268 g
Kód:  GZ816c3
Produktové číslo:  RP-HD605NE-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18