Obnoviť stránku

Panasonic RP-BTD5E-K

4,6 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic RP-BTD5E-K

Spoločnosť Panasonic sa do podvedomia svojich spokojných užívateľov vryla hlavne vďaka kvalite použitých materiálov, modernému dizajnu a novodobých technológií. Je to spoločnosť, ktorá si razí cestu vpred a necháva za sebou mnohé konkurenčné firmy. Svojou pôsobnosťou od roku 1918 na poli elektroniky do domácnosti sa tak pre mnohých výrobcov stáva vzorom a inšpiráciou. Ďalším produktom z dielne tejto celosvetovo známej spoločnosti sú pre milovníkov hudby slúchadlá Panasonic RP-BTD5E-K. Za svoje peniaze si tak zaobstaráte kvalitu zabalenú do moderného plášťu v kombinácii s modernými funkcionalitami.

Počúvanie bez zväzovania

Obstaraním týchto slúchadiel sa stane počúvanie vašej obľúbenej hudby vyložene pôžitkom, pretože vás nebudú obťažovať žiadne káble. Slúchadlá pripojíte k zariadeniu pomocou technológie Bluetooth. Ľahké párovanie je zaistené vďaka NFC technológii, ktorá kompatibilný zdroj hudby spáruje jednoduchým priblížením slúchadiel k vysielaču s NFC. Navyše vás neobmedzí ani maximálna doba použiteľnosti. O to sa postará integrovaná batéria, ktorá na jedno nabitie vydrží živiť tieto slúchadlá  40 hodín.

Jednoduché ovládanie

Ďalšou vychytávkou, ktorá vás určite zaujme, je zabudovaný mikrofón, ktorý po spárovaní s telefónom poslúži aj ako handsfree pre vybavovanie hovoru. O jednoduché a intuitívne ovládanie sa postarajú tlačidlá umiestnené na vonkajšej časti mušle. Ovládať všetko potrebné tak budete jednoducho a rýchlo.

Skvelý dizajn

Dôraz bol samozrejme u tohto výrobku kladený na zvuk vysokej kvality. Neodymové meniče dodávajú počúvaniu hudby bohatú basovú odozvu, prirodzené stredy a vynikajúce výšky. Slúchadlá Panasonic v elegantnom a jednoduchom čiernom vzhľade zaručene podčiarknu váš vycibrený vkus. Kvalitná skladacia konštrukcia navyšuje úsporu priestoru vo vašom batohu alebo taške . Jednoducho ich schováte, keď už ich nebudete používať.

Vlastnosti:

  • Bezdrôtové slúchadlá pre voľnosť pohybu
  • Užívajte si kvalitné basy vďaka Dynamic Bass
  • Dobre prístupné ovládanie na mušliach
  • NFC pre párovanie priblížením
  • Batéria s výdržou až 40 hodín

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  GZ820d15
Produktové číslo:  RP-BTD5E-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09