Obnoviť stránku

Panasonic Ready to Use EVOLTA AAA HHR-4XXE/2BC 900 mAh

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic Ready to Use EVOLTA AAA HHR-4XXE/2BC 900 mAh

Kvalitný posluch na cestách

Nabíjacie batérie značky Panasonic sa predstavujú ako spoľahlivé a vysoko výkonné akumulátory pre napájanie celého radu zariadení, bez ktorých si svoj život neviete predstaviť. Ponúkajú optimálny výkon v každej situácii a na akomkoľvek mieste. V balení nájdete štyri kusy koncentrovanej energie, ktorú, vďaka jej nabíjacej vlastnosti, môžete využívať po naozaj dlhú dobu. Navyše sú dodávané ako prednabité a môžete ich teda začať ihneď používať.

Bez elektrickej zásuvky

Panasonic Ready to Use EVOLTA AA HHR-3XXE/4BC Ni-Mh AAA tužková batéria sa môže stať napájacím motorom mnohých nariadení, medzi ktoré patria napríklad prenosné rádia, baterky, elektrické motory a mnohé ďalšie. Hlavnou devízou je spoľahlivé napájanie zariadení s vyššou náročnosťou na odber energie, ktorá by štandardnú batériu vybila príliš rýchlo. Kapacita akumulátora dosahuje hodnoty 2 450 mAh. Batéria vydrží až 500 nabíjacích cyklov a aj po dlhodobej nečinnosti zostáva plne nabitá.


Parametre a špecifikácia:
Typ:
Ni-MH nabíjacieprednabité
Veľkosť:
AAA tužkové
Kapacita:
2 450 mAh
Výdrž batérie:
až 500 nabíjacích cyklov
Balenie:
4 ks v blistri

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Kapacita 0,9 Ah
Napätie 1,2 V
Typ článku NiMH

Typ

Typ batérie Nabíjacia
Veľkosť batérie Tužková AAA (Mikrotužková, LR03)

Obsah balenia

Počet batérií v balení 2 ks
Kód:  HM379a7c
Produktové číslo:  HHR-4XXE/2BC 900 mA
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14