Obnoviť stránku

Panasonic LUMIX DMC-FZ72

4,8 34 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic LUMIX DMC-FZ72

Všestranné použitie

Digitálny fotoaparát Panasonic LUMIX DMC-FZ72EP-K je prvotriedny univerzál. Môžete fotiť z blízka iz naozajstné diaľky vďaka objektívu s širokým rozpätím ohniska 20 mm. Tým zachytíte približne o 140% širší uhol pohľadu v porovnaní s 24 mm oniskem.

Zároveň má 60násobný optický zoom pre zachytenie vzdialených objektov, zvierat či športových udalostí. Ak by vám to predsa bolo málo, možno dokúpiť objektív Tele Conversion Lens DMW-LT55 as kombináciou inteligentného zoomu zachytíte aj krátery na Mesiaci.

Účinná stabilizácia

Optický stabilizátor obrazu efektívne potláča vibrácie spôsobené chvením rúk. Uhlová šírka, ktorú vie model DMC-FZ72 kompenzovať, je v maxime o viac ako 200% širšie ako u predchádzajúceho DMC-FZ62, čo predstavuje efektivitu fotografovanie 1200mm teleobjektívom.
Navyše je 60x optický zoom so stabilizátorom k dispozícii aj pri zázname Full HD videí .

Rýchle snímanie

Nasnímajte radšej viac obrázkov a vyberte si až potom ten pravý. Vyspelým obrazový procesor Venus Engine prijme zo snímača plnú kvalitu obrazu 16 megapixelov s rýchlosťou až 9 snímok za sekundu. 
Vysnívanú kompozíciu ľahko zrealizujete cez 3-palcový displej alebo elektronickým hľadáčikom so zvýšeným počtom snímok na 60 fps pre minimalizáciu oneskorenia.

Full-HD záznam videa

Fotoaparát zvláda záznam videa v rozlíšenie 1920x1080 pixelov. Všetko čo natočíte uloží vo formáte AVCHD alebo MP4. Aby ste nezmeškali dôležité okamihy je na hornej strane zvláštne tlačidlo pre okamžité spustenie záznamu videa v priebehu vytváranie fotografií, bez akéhokoľvek ďalšieho nastavovania.

Kreatívne možnosti

Kreatívnych fotografov poteší celkom 15 rôznych režimov filtrov a prioritné programy P/A/S/M. Filtre sa pri použití ihneď aplikujú, aby ste videli, aký bude výsledný záber a môžete ich použiť aj pre záznam videa.

Parametre a špecifikácia

Typ a funkcie

Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 20 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 1 200 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2,8
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/5,9
Optický zoom 60 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC
Vnútorná pamäť 200 MB (0,2 GB)

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 400 snímok

Vstupy a výstupy

Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format)
Kód:  ON013dx
Produktové číslo:  DMC-FZ72EP-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03