Obnoviť stránku

Panasonic LUMIX DMC-FZ200

4,7 13 hodnotení

Panasonic LUMIX DMC-FZ200


Univerzálny fotoaparát

Digitálny fotoaparát Panasonic LUMIX DMC-FZ200 je prvotriedny univerzál. Môžete fotiť z blízka aj z naozajstnej diaľky vďaka objektívu so širokým rozpätím ohniska 25 – 600 mm. Zároveň disponuje 24-násobným optickým zoomom pre zachytenie vzdialených objektov, zvierat či športových udalostí. Účinný optický stabilizátor obrazu efektívne potláča vibrácie spôsobené chvením rúk, čo oceníte predovšetkým pri fotení alebo natáčaní videa na veľkú vzdialenosť.


Pokročilé funkcie

Rýchle snímanie dáva možnosť nasnímať viac obrázkov a vybrať si až potom ten pravý. Zlé svetelné podmienky už nie sú prekážkou. Vďaka 12,1 Mpx snímaču MOS s vysokou citlivosťou a rýchlemu procesoru Venus Engine posuniete kvalitu svojich snímok na novú úroveň. Vysnívanej kompozícii nezabráni ani priame slnečné svetlo vďaka hľadáčiku EVF, ktorý zobrazuje 100 % zorného poľa snímanej scény. S výklopným displejom s uhlopriečkou 3" nebude problém vyfotiť ani vlastný autoportrét.


Perfektné rozlíšenie, kvalitný zvuk

Fotoaparát zvláda aj vysokorýchlostný záznam videa s 200 snímkami za sekundu a rozlíšením 1 920 × 1 080 pixelov. Všetko, čo natočíte, sa uloží vo formáte AVCHD alebo MP4. Aby ste nezmeškali dôležité okamihy, je na hornej strane zvláštne tlačidlo pre okamžité spustenie záznamu videa v priebehu snímania fotografií bez akéhokoľvek ďalšieho nastavovania. Všetko je navyše podporené realistickým zvukom, ktorý zaznamenáva kvalitný stereo mikrofón.


Inteligentné snímanie

Ak nie ste práve fotografický profesionál, využijete iste funkciu Ai+, ktorá za vás všetko automaticky inteligentne nastaví tak, aby bola výsledná fotografia v tej najvyššej kvalite. Kreatívnych fotografov naopak poteší veľa rôznych režimov filtrov a prioritné programy P/A/S/M. Filtre sa pri použití ihneď aplikujú, aby ste videli, aký bude výsledný záber, a môžete ich použiť aj pre záznam videa.

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 12,52 cm
Výška 8,66 cm
Hĺbka 11,02 cm
Hmotnosť 537 g

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Funkcie Detekcia tváre

Snímač

Video

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 25 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 600 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/2,8
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/2,8
Optický zoom 24 ×

Displej

Uhlopriečka displeja 3 " (7,62 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný

Pamäť a ukladanie

Podporované formáty RAW , JPEG
Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC
Vnútorná pamäť 70 MB (0,07 GB)

Batéria

Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 540 snímok
Kapacita batérie 1 200 mAh

Vstupy a výstupy

Audio/Video HDMI, A/V (TV výstup)
Možnosť priamej tlače DPOF (Digital Print Order format)

Obsah balenia

Obsah balenia Popruh/pútko, USB kábel, Slnečná clona, Krytka objektívu
Kód:  ON013h
Produktové číslo:  DMC-FZ200EP9
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19