Obnoviť stránku

Panasonic LUMIX DC-S1 + objektív 24–105 mm

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic LUMIX DC-S1 + objektív 24–105 mm

Vydajte sa za hranice fotografovania a nahrávanie videa

S plnoformátovou digitálnou bezzrkadlovkou Panasonic Lumix S1 zaobstaráte fotografie v špičkovej kvalite s neuveriteľne realistickými detailmi alebo profesionálne video záznamy v 4K rozlíšení 60p/50p. Plnoformátový 24,2 snímač s obrazovým procesorom Venus Engine a 5-osová stabilizácia obrazu zaistia tie najlepšie podmienky narobenie úžasne ostrých a detailne prekreslených snímok vo vysokom rozlíšení. Vo výbave nechýbajú podsvietené tlačidlá, výklopný dotykový displej a špičkový OLED realistický hľadáčik s rozlíšením 5,76 Mpx.

Flexibilný, robustný a precízny bajonet L-Mount

Lumix S1 disponuje novým bajonetom L-Mount, vďaka ktorému je digitálny fotoaparát plne kompatibilný s objektívmi Panasonic, Leica a Sigma. Toto moderné riešenie využíva systém upevnenia s priemerom 51,6 mm pre konštrukciu vysoko svetelných a kompaktných objektívov, ktoré využívajú moderné dátové rozhranie na rýchlukomunikáciu medzi fotoaparátom a objektívom. Bajonet je navyše vyrobený z nehrdzavejúcej ocele, ktorá je odolná voči opotrebovaniu.


Objektív Lumix S 24–105 mm F4 Macro O.I.S.

Súčasťou fotoaparátu je univerzálny objektív Lumix S s ohniskovou vzdialenosťou 24–105 mm, čo zodpovedá 4,4× optickému zoomu. Optická konštrukcia je zložená z 16 optických členov v 13 skupinách. Objektív disponuje konštantnou svetelnosťou F4, je vybavený optickou stabilizáciou a systémom rýchleho ostrenia. Minimálna zaostrovacia vzdialenosť je 30 cm.


24,2Mpx CMOS snímač

24,2 Mpx CMOS snímač

Foťák Panasonic Lumix S1 je vybavený plnoformátovým CMOS snímačom, ktorý sa postará o široký dynamický rozsah a úžasnú ostrosť fotografií. Rýchle spracovanie snímok zaistí výkonný obrazový procesor Venus Engine s trojrozmerným spracovaním farieb zaisťujúci živé a prirodzené podanie farebných odtieňov a textúr.

5-osá duálna stabilizácia

5-osová duálna stabilizácia

S pokročilou 5-osovou optickou stabilizáciou zaobstaráte úžasne ostré snímky aj pri fotografovaní z ruky s časom až o 5,5 EV dlhším ako bez použitia stabilizátora. Jeho účinnosť navyše môžete zvýšiť až na 6 EV pri použití nových objektívov navrhnutých pre systém Lumis S, ktoré disponujú dvojosovou optickou stabilizáciou.

odolná konštrukcia

Odolná konštrukcia

Vďaka odolnej konštrukcii sa s digitálnym fotoaparátom môžete bez obáv vydať do terénu, kde odolá nielen zvýšenému výskytu prachu, striekajúcej vode, ale aj nízkym teplotám až -10 °C. Plne odlievaný rám z horčíkovej zliatiny maximálne ochráni vnútorné komponenty fotoaparátu a kvalitné tesnenie spoľahlivo zabezpečí všetky švya ovládacie prvky.

Rýchly systém ostrenia

Rýchly systém ostrenia

Spojením výkonného obrazového procesora a technológie DFD je zabezpečené extrémne rýchle zaostrovanie. Snímač, procesor a objektív spoločne komunikujú rýchlosťou až 480 sn./s., čo umožňuje svižnú reakciu trvajúcu iba 0,08 s. K dispozícii je rovnako inteligentný systém rozpoznania ľudskej alebo zvieracej postavy a automatický systém sledovania objektov.

Realistický OLED hľadáčik

Realistický OLED hľadáčik

Pre presnú kompozíciu snímok a dokonalý prehľad o fotografovanej scéne je foťák Lumix S1 vybavený realistickým OLED hľadáčikom s rozlíšením 5,76 Mpx, ktorý sa radí medzi špičky vo svojej triede. Vďaka nulovému oneskoreniu a obnovovacej frekvencii 120 sn./s. budete mať počas fotografovania pocit, že sa na snímaný objekt pozeráte vlastnými očami.

Výklopný dotykový displej

Výklopný dotykový displej

Dotykový displej s uhlopriečkou 8,2 cm a vysokým rozlíšením 2,1 Mpx disponuje výklopnou konštrukciou, vďaka ktorej môžete robiť originálne snímky z neobvyklých uhlov. Pre jednoduchšie fotografovanie v tme je k dispozícii nočný režim, ktorý zosvetlí obraz na obrazovke a podsvieti tlačidlá. Pre dokonalý prehľad o nastavení fotoaparátu je na hornej strane umiestnený podsvietený stavový displej.

Plynulé nahrávanie videa v 4K

Plynulé nahrávanie videa v 4K

Vďaka kombinácii fullframe snímača a obrazového procesora Venus Engine fotoaparát umožní robiť videá v profesionálnom 4K rozišení 60p/50p v štandarde 8 bit. Bez problému zachytíte aj rýchlo sa pohybujúce objekty s vynikajúcimi detailmi a s maximálnou prirodzenosťou pohybu. V prípade nahrávania v 60p režime je dĺžka záznamuobmedzená na 15 minút. V režime 30p a vo Full HD rozlíšení môžete videá nahrávať bez obmedzenia.

Duálny slot na pamäťové karty

Duálny slot na pamäťové karty

Pre pohodlné ukladanie a zálohovanie snímok je Panasonic Lumix S1 vybavený duálnou slotom na pamäťové karty SD a XQD. Pre ľahké prenášanie snímok a ich následné zdieľanie je k dispozícii bezdrôtové rozhranie WiFi a Bluetooth. Dodaný Li-ion akumulátor zaistí výdrž až 400 snímok v štandardnom režime, alebo 1 150 snímok v režimePower Save LVF.


Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka 14,89 cm
Výška 11 cm
Hĺbka 9,67 cm
Hmotnosť 899 g

Farba

Farba Čierna

Typ a funkcie

Typ Bezzrkadlovka
Vlastnosti Výmenné objektívy, Sánky na blesk, Odolné vyhotovenie
Stabilizácia obrazu Na snímači (IBIS)
Bajonet Leica L

Snímač

Veľkosť snímača Full Frame
Maximálne ISO 51 200

Video

Podporované rozlíšenie videa 6K 3:2 (5952 × 3968), 5.9K 16:9 (5888 × 3312), 5.4K 3:2 (5376 × 3584), DCI 4K 17:9 (4096 × 2160), 4K 4:3 (3328 x 2496), UHD 4K 16:9 (3840 × 2160), Full HD 16:9 (1920 × 1080)
Špeciálne funkcie 10-bitové video, HLG, Zebra
Špeciálne funkcie (platený upgrade) Anamorfné video, Waveform, Vectorscope, Log, LUT náhľad
Video kodek H.265/MPEG-H HEVC, AVCHD

Objektív

Min. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 24 mm
Max. ohnisková vzdialenosť (prepočet na 35mm) 105 mm
Max. svetelnosť pri min. ohniskovej vzdialenosti f/22
Max. svetelnosť pri max. ohniskovej vzdialenosti f/4
Najkratšia zaostriteľná vzdialenosť 30 cm
Optický zoom 4,3 ×
Bajonet Leica S
Objektív Panasonic Lumix S PRO 24-105 mm f/4 MACRO O.I.S.

Objektív 2

Objektív Bez 2. objektívu

Hľadáčik

Typ hľadáčika Elektronický (EVF)
Rozlíšenie hľadáčika 5,76 Mpx
Maximálne zväčšenie EVF 0,78 x

Displej

Uhlopriečka displeja 3,2 " (8,13 cm)
Funkcie displeja Otočný/výklopný, Dotykový, Živý náhľad (Live View)
Rozlíšenie displeja 2,1 Mpx

Pamäť a ukladanie

Typ pamäťovej karty SD, SDHC, SDXC, CFexpress Type B, XQD

Batéria

Označenie akumulátora Panasonic DMW-BLJ31
Typ napájania Akumulátor
Výdrž batérie 380 snímok
Kapacita batérie 3 050 mAh

Vstupy a výstupy

Dátové rozhrania Rozhranie USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0), Bezdrôtové rozhranie WiFi, Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
Audio/Video HDMI, Externý mikrofón, Jack 3,5 mm

Obsah balenia

Obsah balenia Objektív
Špeciálne vybavenie Bez špec. vybavenia
Počet objektívov 1
Kód:  ON082b11
Produktové číslo:  DC-S1ME-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19