Obnoviť stránku

Panasonic LED 4W GU10 2700K 2 ks

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic LED 4W GU10 2700K 2 ks

Svieťte úsporne s dostupnou a energeticky nenáročnou bodovou LED žiarovkou Panasonic s päticou GU10. Akokoľvek môže pôsobiť pomerne obvykle, má v sebe zabudovanú inovatívnu a unikátnu LED technológiu, ktorá ponúka úroveň tej najlepšej kvality na trhu. Žiarovka Panasonic je úplne bezpečná, pretože neobsahuje ortuť ani žiadne iné jedovaté alebo zdraviu škodlivé materiály.

Dá sa použiť ako bodové osvetlenie v obchodoch, reštauráciách a ďalších objektoch. Hodí sa aj do výkladných skríň, v ktorých zdôrazní prirodzený vzhľad tovaru. Štartuje na 100 % výkonu počas desatiny sekundy a aj na konci cyklu životnosti ponúkne slušný 70 % svetelný tok.

  • Pätica typu GU10
  • Výkon ekvivalentný 35 W
  • 88 % úspora oproti halogénu
  • Mäkké teplé svetlo (2700 K)
  • Extrémna životnosť 10 000 hodín
  • Energetický štítok A+

Životnosť 10 000 hodín v praxi znamená, že ak budete žiarivku využívať 2,7 hodín každá deň, vydrží vám svietiť až 10 rokov! Uhol rozptylu je 36 stupňov. Na úspore záleží. Vďaka vysokej efektivite je LED žiarovka Panasonic dobrou voľbou na takmer akékoľvek miesto. Pri svetelnom toku 180 lm má aj solídnu spotrebu len 4 W.

V balení nájdete hneď tri kusy vyššie popísanej žiarovky.

Kód:  HN100t1
Produktové číslo:  LDRHV4L27WG103EP
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03