Obnoviť stránku

Panasonic HC-W570EP-K čierna

4,8 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Panasonic HC-W570EP-K čierna

Zdokumentujte svoje vysnívané zážitky a jedinečné momenty s Full HD kamerou, ktorá disponuje veľmi jednoduchým ovládaním a moderným dizajnom. Je vybavená párovým otočným fotoaparátom, vďaka ktorému môžete napríklad zachytiť vlastnú reakciu na udalosti pred kamerou alebo fotografovať svoju rodinu i seba súčasne. Širokouhlý objektív zaručí, že sa vám objekty vmestia do rámčeka, aj keď fotíte z malej vzdialenosti.

Špičková technológia

Základom pre kvalitné snímky a video záznam je špeciálny objektív Panasonic s 50× optickým zoomom. Vďaka BSI senzoru, ktorý zaznamenáva za jasného aj horšieho osvetlenia vynikajúce snímky, sa stáva kamera garanciou tej najvyššej optickej kvality. Navyše je vybavená 5-osovou stabilizáciou (Hybrid OIS+), ktorá zaistí čistý, nerozmazaný obraz za takmer akýchkoľvek podmienok. Šikovná funkcia Level Shot rozpozná nesprávny náklon pri robení a automaticky záznam opraví. Pokiaľ je ale náklon žiaduci, možno funkciu nastaviť do troch režimov (silné, normálne a vypnuté). Kamera ponúka výkonné režimy iA/iA+ (intelligent Auto), ktoré vyhodnocujú okolité prostrednej a podľa toho vykonajú ideálne nastavenie pre najlepšie nadobudnutie snímok.

Kľúčové vlastnosti

  • 28 mm širokouhlý objektív Panasonic
  • Funkcia iA/iA+
  • 50× optický a 90× inteligentný zoom
  • Wi-Fi a NFC
  • 5-osová stabilizácia obrazu

Bezdrôtový prenos

Kamera má integrovanú Wi-Fi, vďaka ktorej je možné využiť funkciu Twin Camera (dvojité snímanie obrazu). Jednoducho prepojíte váš telefón alebo tablet s kamerou a streamujete formou obrazu v obraze. Môžete tak urobiť naozaj unikátne zábery z rôznych uhlov. To všetko ovládate veľmi jednoducho na 3" dotykovom displeji.

Parametre a špecifikácia

Kód:  OP260v9
Produktové číslo:  HC-W570EP-K
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11